Photoshop'un en iyi sürümü CS6'dır

Çok can alıcı bir şey gelmemiş demişsiniz.

Karınca kadar bir şey bile gelse son sürüm karınca kadar daha iyi olmuyor mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı ben gerçekten.

Ne yalan söyleyeyim bende CS6 kullanırken kendimi daha rahat hissediyorum. Ama en iyisi değil tabii ki.

Hocam sanırım CS6'nın sistem gereksinimleri farklıydı o yüzden olabilir mi?

Muhtemelen bununla alakası var. Eski bir sistem var ve CS6 çok rahat çalışıyor. Ama Photoshop CC 2019 denediğimde yaptığım en ufak bir işlemin etki etmesi on saniye sürüyordu.

Benim de eski bir sistemim var 2020 deneme sürümünde daha yavaştı her şey.

2020 sürümünde "object selection tool" geldi.

Hocam geldi evet fakat sizce çok inanılmaz bir özellik mi peki ? Sadece croplama işlerinde zamandan tasaruf etme amaçlı, evet güzel bir özellik fakat bunu bir çok crop aracıyla zaten yapabiliyorsun ki. Ha birini belki 5 dakikada yaparken, hemen tak diye oluyor yine de mükemmel şekilde olmuyor ama yapabildiğin özelliklerin dışında şeyler olmalı.

Ama ben ne bileyim çok daha farklı şeyler bekliyorum hep yeni çıkacak sürümlerde, ama hep aynı özelliklerin sadece zaman kazandıracak özellikleri güncelleniyor.

Mesela Refine Edge Select and Mask oldu, Select Subject özelliği çok güzel tamam ama Blending Options'da materyaller konabilr ne bileyim ya da Filter Gallery'e çok daha fazla efektler eklenebilir.

Bence bir miktar haklısın ama yeni sürümlerde daha rahatlatıcı özellikler var, özellikle bilmeyenlere.
Fakat daha ağır oluyor, bu da bir sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…