Sorunu çözdüm sayılır. Pico 4 yeni olduğu için kontrol ayarları çoğu oyunda sıfırdan kendiniz ayarlamanız gerekiyor ve Steam kontrol ayarları yapmak çok zor. Steam'da hazır yapılmış ayarlardan bazıları işe yarayabiliyior.
Pico 4 lens olarak çok net bir görüntü veriyor ama Oculus Meta Quest 2 LED pane olduğu için LCD olan Pico 4'e göre daha iyi bir kontrast ve çözünürlük sunuyor. Ergonomi açısından Pico 4 çok daha iyi ve rahat. Saatlerce oynasam da Oculus Meta Quest 2'deki gibi baş göz ağrısı yaşamadım Pico 4'te. Malzeme kalitesi sanki Oculus Meta Quest 2 daha iyi. Kendi kütüphanesi Pico 4'te zayıf ama bu benim için önemsiz çünkü ben PC VR için aldım. Oculus Meta Quest 2'de yaşadığım USB 3.0 ile PC'ye bağlayamama sorununu Pico 4'te yaşamadım. Pico 4'te panelleri LCD yerine OLED filan yapabilirlerse bence piyasadaki en iyi fiyat performans PC VR gözlük olabilir. Pico 4 yeni bir ürün ve güncellemelerle geliştirilmesi lazım ve piyasada rekabet için desteklenmesi gereken iyi bir alternatif ürün...
Ayrıca karşılaştırma linki:
Pico 4 vs Meta Quest 2 Comparison Table: Which Is Better? - 360 Camera Reviews and Guides
@4X3S D3NIED