Pil sağlığının çok hızlı düşmesi normal mi?

Olabilir hocam, gözlemlerimi yazacağım

Olabilir hocam, gözlemlerimi yazacağım
Hocam alakasız ama kısa bir şey soracağım;

iPhone XS modelimin sağ alt tarafında 6-7 delik var ve ses ordan geliyor. Sol alt tarafında 3 delik var ses gelmiyor. Stereo hoparlör diye biliyorum. Soldaki taraf mikrofon mu yoksa patlak mı?

Bu yüzden iphone almıyorum işte Sen telefonun değil o senin sahibin oluyor.

Hocam normalde yeni konu açmanız lazım ama yazayım, orası mikrofon hocam, iPhone 14 serisinde sağ delikler, iPhone 11'de de sol alt deliklerden ses gelmiyor, zaten stereo hocam, hem alttaki deliklerden hem de ahizeden ses geliyor hocam.

Bu yüzden iPhone almıyorum işte Sen telefonun değil o senin sahibin oluyor.

Yani aslında öyle bir şey yok, çok kafaya takmıyorum ama bu kadar hızlı düşmesini sordum burada, yıllardır iPhone kullanıyorum.

Yedek alıp dfu mod ile sıfırla. iOS 16 bayağı sıkıntılı bir sürüm.

BIOS işini hallettim hocam, hatırlattığınız iyi oldu ITunes'u yüklüyorum şimdi

Eyvallah hocam beni bir dertten kurtardınız. Basit bir şey diye açmak istemedim.

Hocam bir de batarya sağlığına takılma derim. Cihaz performanslı ve stabil çalışıyorsa tadını çıkar.

@542072 rica ederim hocam ne demek

@Erenk1905 hocam ayrıca bilgisayarda Type-C girişi yok, eski iPhone 6'mın şarj makinesiyle bilgisayara bağlasam olur değil mi? Hız aktarımı konusunda falan.

@542072 rica ederim hocam ne demek

@Erenk1905 hocam ayrıca bilgisayarda Type-C girişi yok, eski iPhone 6'mın şarj makinesiyle bilgisayara bağlasam olur değil mi? Hız aktarımı konusunda falan.

Bilgisayar Windows mu Mac mi? Windows'ta uyumsuzluktan dolayı olmaz diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…