Pilava ketçap sıkıp mı yiyorsunuz?

Ben pilavın üstüne çikolata eritiyorum karıştırıyorum güzelce, sonra biraz mayonez konduruyorum ve afiyetle yiyorum. Ön yargılı insanlara tuhaf gelebilir ama gerçekten severim bu tarz deneysel şeyleri. Ve benim çok hoşuma gidiyor.

Iyyyyy o neymiş hocam çikolata dökende ilk defa gördüm valla.

Hayır, gerek de görmüyorum. Üzerine en fazla taze fasulye suyundan eklerim veya et-tavuk ile yerim.

Ev yemeklerinde değilde eğer tavuk pilavcıdaysam üstüne ketçap da sıkarım, acı biber de koyup yerim. Ah canım çekti yine...

Genelde salata yaparım onunla beraber yerim ya da üstüne küçük boyutlarda domates doğrarım veya sulu yemek varsa biraz suyundan eklerim genelde son çare olarak ketçap sıkarım ki onuda ev yapımı domates sosu biterse yaparım. Bak turşu varsa turşuda iyi gidiyor. Aslında dışarıdaki pilavlarda gerek duymuyorum bu tarz şeylere fakat annem ev yapımı pilavı sadece organik köy tereyağı kullanarak yaptığı için biraz tatsız oluyor. Tatlı hale getirebilmek için mecbur yanına veya üstüne bir şeyler eklemek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…