Piliç ciğer protein kaynağı olarak yenir mi?

Mysmeh

Kilopat
Daha fazla  
Daha önce hiç yemedim. Kilosu 70TL ve 100 gramında 20 küsur protein var. Her gün günde 500 gram tüketsem bile bayağı iş görür. Protein kaynağı olarak tüketilir mi?

Arkadasa katiliyorum A vitamini cok yuksek ve ayrica kolesterol orani da oldukca yuksek. kisa vadede sorun olmasa da uzun vade de karacigere cok yuk bindirir. Bunun yerine hafta da 2-3 kez tuketin kalan zamanlarinda da baska proteinlere yonelin. Sagliginiz icin en iyisi bu olacaktir.

Ben bir kere denedim tadını hiç beğenmedim kuzu dana ciğeri gibi değil, her gün yenecek bir et değil onun yerine daha çok whey içerim

Birçok insanın bilmediği veya es geçtiği bir durum var, o ise sindirim. Ürünlerde protein miktarına bakılıyor ama hayvansal gıdaların %20 si sindirime uğrarken mantar ve bitkisel gıdaların %90 ı sindirime uğrar.ayrıca kalp damar sağlığı için önemlidir. Kesinlikle kırmızı et ve hayvansal gıdaların tüketilmesi gerekir ama daha çok mantar ve bakliyat ürünlerini tüketmek gerekir.

Ben bir kere denedim tadını hiç beğenmedim kuzu dana ciğeri gibi değil, her gün yenecek bir et değil onun yerine daha çok whey içerim.

Normalde 1 ölçek spordan sonra içerim duruma göre günlük 2-3 ölçek whey fazla mıdır hocam? Her gün et parası çıkamıyor malum.

Benim rutinim şu şekilde
Sabah uyanınca 1 ölçek whey
Pre work out niyetine bca+kreatin
Spor sonrası 1 ölçek whey

Günde 2 ölçek whey içebilirsin tabi ki

Pre niyetine içtiğiniz BCAA + kreatinden etki görüyor musunuz? İçinde kafein tarzı uyarıcı bir şey olmadığı için soruyorum.

Spor öncesi bir çok içecek çeşidi kombinasyonu var tabi reklam pazarlama etkisinde kalıyoruz. Ben de önceden çok şey denedim burner lar, karnitin ler, nox lar, sitrülin ler, kafein ler bazıları gerçekten etkili ama şart mı değil bence. Kreatin vücutta depolandığı için aslında wheylerine karıştırıp içebilirsin. Ben çok kez kendimde denedim bca alıp veya almadan anterman yapmayı. Aldığım zamanlar böyle bir tık dayanıklılığın artıyor. Hem de tadı güzel geliyor 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı