Maaştan kesiliyor ya haniHocam o okullar sizi bedava eğitmiyor.![]()
Maaştan kesiliyor ya haniHocam o okullar sizi bedava eğitmiyor.![]()
Bende onu diyorum. Kurs bedava gibi yazıyorsunuz onu diyorum.Maaştan kesiliyor ya hani![]()
70k euro yaklaşık okuldaki uçak vb masrafı.Arkadaş uçuş okulundan bahsetmiyor cadet yetiştirilmek üzere alınan pilot eğitiminden söz ediyor eğitim masrafları mesleğe başladıktan sonra maaştan kesiliyor.
Parayla pilot olacaklar için o.Önce maaşa bakmamak lazım pilot olmak için minimum 75k dolar harcamak gerekiyor.
Parayla pilot olacaklar için o.
Cadet bu 75 k dolar harcanacak diyorsun? 75k harcanacaksa cadet başvurusuna ne gerek var.Bende onu diyorum. Kurs bedava gibi yazıyorsunuz onu diyorum.
Güzel hocam 75k dolar diyorsun sen cadetin ne demek olduğunu bilmiyor musun sonradan maaştan kesiliyor eğitim ücreti, hala tartışıyorsun söylenmesine rağmen artı olarak eğitimde adaylara maaşta yatırılıyor.Hocam siz dalga mı geçiyorsunuz ben mi anlatamıyorum? O kursa başlarken sözleşme imzalıyorsun maaştan para veriyorsun. Maaştan para verince ödeme yapıyorsun ya hani anlatabiliyor muyum?
Güzel hocam 75k dolar diyorsun sen cadetin ne demek olduğunu bilmiyor musun sonradan maaştan kesiliyor eğitim ücreti, hala tartışıyorsun söylenmesine rağmen artı olarak eğitimde adaylara maaşta yatırılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.