Merhaba MSConfig'den bir program silmişim herhalde pin kullanılamıyor yazısıyla karşılaştım PIN'i ayarlaya basıyorum hiçbir şey olmuyor?
Güvenli mod nasıl açılıyor söyler misinizGüvenli modda bilgisayarı açabiliyor musunuz?
Paraloyla girmek zorundasınız. Eğer parolanızı hatırlamıyorsanız başka yöntem önereceğim.Merhaba MSConfig'den bir program silmişim herhalde pin kullanılamıyor yazısıyla karşılaştım PIN'i ayarlaya basıyorum hiçbir şey olmuyor?
Asıl güvenli modda açamaz.Güvenli modda bilgisayarı açabiliyor musunuz?
Paraloyla girmek zorundasınız. Eğer parolanızı hatırlamıyorsanız başka yöntem önereceğim.
Asıl güvenli modda açamaz.
Güvenli mod nasıl açılıyor söyler misiniz
www.technopat.net
Paraloyla girmek zorundasınız. Eğer parolanızı hatırlamıyorsanız başka yöntem önereceğim.
Asıl güvenli modda açamaz.
Güvenli modun amacı gerekli hizmet ve görevler harici her şeyi kapatıp çalıştırma vb. gibi durumlar olduğu için, bilgisayarda pin hizmeti de açık olsa da güvenli modda pin ile oturum açamaz.![]()
Windows 10 Güvenli Mod Nasıl Açılır?
Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcılarınwww.technopat.net
Denemekten zarar gelmez.
Pin kullanılmıyor olmasın o?Parola kullanılamıyor yazıyor.
Evet aynı şey olduğu için dedimGüvenli modun amacı gerekli hizmet ve görevler harici her şeyi kapatıp çalıştırma vb. gibi durumlar olduğu için, bilgisayarda pin hizmeti de açık olsa da güvenli modda pin ile oturum açamaz.
Pin kullanılmıyor olmasın o?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.