Arkadaşın dediği gibi Ethernet kablosuyla bağlantı kurun. Evde kullanan biri var mı? Panel arayüzünden bağlı cihazlara bakın. Büyük ihtimal Huawei model bir modem kullanıyorsunuz, modem arkasında fiber kutu varsa onun iğneyle reset atılan yerinden reset atmayı deneyin. Eğer sorununuz devam ederse müşteri hizmetlerini bekleyin (ki ben çok bir şey yaptıklarını sanmıyorum gelip modeme bakarlar sinyal değerini kontrol ederler giderler). İnterneti uzun süredir kullanıyorsanız sinyal değerlerinizde bir artış olabilir, 2-3 dakikalık teknik bir müdahalede düzeltilebilen bir şey. Eğer sorun yine düzelmez ise arıza kaydı oluşturmalarını isteyin, müşteri hizmetlerinden daha üstte insanlar ilgilenecektir. Bunları superonline kullanan biri olarak yaşamış ve deneyimlemiş biri olarak söylüyorum, Vodafone'da aynı şekilde ilerler mi bilmiyorum tavsiyelerim bunlar. Aklıma takılan bir şey fiber kutusundan iğneyle atabileceğin resette fabrika ayarlarına dönmüyordu bende emin olmadan önerimdir bu haberin olsun.