Ping olmamasına rağmen lag var

Noki

Centipat
Kablonet kullanıyorum. Downloadım 35.55, uploadım 4.82. Günlük kullanımda sorun yaşamıyorum ancak Online oyunlarda donuyorum ve ileri geri ışınlanıyorum. FPS değerlerim ile ilgili bir sorun yok RTX 2060 kullanıyorum.

Pinginiz kaç?

Türkiye ve Avrupa serverları değilse normal.

Aynı sorun bende de vardı, internet değişince düzeldi. İnternetten olması lazım yani, gizli pinginiz olabilir.

Oyunun serverları ile ilgili olabilir, eskiden smite da neredeyse her oynadığımda oluyordu.

Bende öyle bir sorun yok şahsen bende Kablonet kullanıyorum 100 MB dowland 5 upload.

Packet Loss sorunu internetin isterse 1000 Mbps olsun ve pingin 10 olsun atılan paketlerden biri bile çok minimal bir gecikme yaparsa oyunun sunucusuyla arandaki haberleşme kararsızlaşır, yanlış hatırlamıyorsam bu forumda onun rehberi vardı ama link elimde değil, bulursam atarım, ayrıca port forward yapmayı deneyebilirsiniz.

Oyun ne? Oyundan kaynaklanamaz mı?

CMD'yi yönetici olarak açıp şu komutu yazdıktan sonra bir süre bekleyip ekran görüntüsü atarmısın?
Kod:
ping 192.168.1.1 -n 25

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…