Ping oyunlarda yükseliyor

Okan ÜNAL

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam dostlar. Altta belirttiğim gibi birçok Speedtest sonucum buna benzer. Dağıtıcıdan kablo ile kullanıyorum. Modemden kablo çekme şansım ne yazık ki yok. 1 hafta öncesine kadar hızım vb. her şey normal, stabil durumdaydı. Bu hafta bir düşüş olmamasına rağmen oyunlarda ani ping artışı çok yaşıyorum. Zannedersem dağıtıcının yaptığı bir kararsız sinyal alma durumu. Düşünceleriniz nelerdir?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (65).png
    Ekran Görüntüsü (65).png
    48,3 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar. Altta belirttiğim gibi birçok Speedtest sonucum buna benzer. Dağıtıcıdan kablo ile kullanıyorum. Modemden kablo çekme şansım ne yazık ki yok. 1 hafta öncesine kadar hızım vb. her şey normal, stabil durumdaydı. Bu hafta bir düşüş olmamasına rağmen oyunlarda ani ping artışı çok yaşıyorum. Zannedersem dağıtıcının yaptığı bir kararsız sinyal alma durumu. Düşünceleriniz nelerdir?

Modeme reset atmayı denediniz mi?

Oyun oynadığın server ile alakalı bir durum olabilir. Hız testi sonuçların çok iyi gözüküyor çünkü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı