Ping sorunu yaşatmayan internet sağlayıcı önerisi

Ping problemi yapmayan internet sağlayıcısı?

• Turknet

• Netspeed

• Millenicom

• Turkcell superonline

• TTNet

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Kullandğınız internet sağlayacınızın santraline ne kadar yakın iseniz o kadar az pinginiz olur. Yurtdışı serverli oyunlarda ping olması gayet normal, eğer oyunlar için söylersek.
Aynı ping değerleri Telekom metro internet içinde geçerli. Aynı değerleri veriyor.

Son düzenleme:
Aynı ping değerleri Telekom metro internet içinde geçerli. Aynı değerleri veriyor.
Selamlar. Üstte paylaştığım vie.valve.net, twitch.tv, google gibi yurtdışı sonuçlarından 1-2 tanesini Metro Ethernet üzerinden paylaşabilir misiniz? Kullanmıyorsanız da, aynı değerler dediklerinizden ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Metro Ethernet hakkında bilgim var. Bakalım yanılıyor muyum, merak ettim.

Bu arada LoL TR - 1ms

Akadaşın işyerine gittiğimde, müsaade ister, yapar, SS koyarım buraya.

Cs go max 60 min 42
Lol oynamıyorum , ama faceit Türkiye sunucusunda cs oynadığımda 5 ping ile oynadım
Pubg ise genelde 55-65 arası
CS:GO'da bahsettiğiniz değerler net_graph'da mı görünüyor yoksa, skor tablosunda mı? Net_graph açıkken, ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? TurkNet'ten Valve sunucularına min. 42ms çok iyi değer. Ondan dolayı soruyorum.

Doğrusu net_graph'da görünen değerlerdir. Trace route sonuçlarıyla aynıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…