Ping yüzünden cayma bedeli ödemeden taahhüt iptali mümkün mü?

anifraxe

Hectopat
Katılım
30 Temmuz 2019
Mesajlar
2.892
Çözümler
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar, profilimde farklı bir konuda da ping sorunumdan bahsetmiştim. 2 sene taahhütlü Rüzgarnet abonesiyim. Direkt Turknet'i arayıp mevcut aboneliğimi sonlandırıp Turknet abonesi olmayı planlıyorum. Çıkartılan cayma bedelini de BTK'ya şikayet etsem nasıl bir sonuç alırım sizce. 1000+ TL cayma bedeli çıkacağını biliyorum. Bu ISS'ye geçtiğimden beridir de sürekli olarak "Yüksek Ping Sorunu" arada sırada da "İnternet Kopması ve Hız Düşüşü" yaşıyorum. Bunu da sürekli açtığım arıza kayıtları ve müşteri hizmetleri ile görüştüğüm kayıtlar ile kanıtlayabilirim. Sizce böyle bir şeye girmeli miyim?
 
Merhabalar arkadaşlar, profilimde farklı bir konuda da ping sorunumdan bahsetmiştim. 2 sene taahhütlü rüzgarnet abonesiyim. Direkt TurkNet'i arayıp mevcut aboneliğimi sonlandırıp TurkNet abonesi olmayı planlıyorum. Çıkartılan cayma bedelini de BTK'ya şikayet etsem nasıl bir sonuç alırım sizce. 1000+ TL cayma bedeli çıkacağını biliyorum. Bu ISS'ye geçtiğimden beridir de sürekli olarak "yüksek ping sorunu" arada sırada da "internet kopması ve hız düşüşü" yaşıyorum. Bunu da sürekli açtığım arıza kayıtları ve müşteri hizmetleri ile görüştüğüm kayıtlar ile kanıtlayabilirim. Sizce böyle bir şeye girmeli miyim?

Resmi gazetede vadedilen yükleme hızı verilmezse cayma bedeli ödemeden abonelikten çıkma diye bir kanun yayınlanmıştı. Vadedilen yükleme hızını size sunuyorlar mı?
 
Resmi gazetede vadedilen yükleme hızı verilmezse cayma bedeli ödemeden abonelikten çıkma diye bir kanun yayınlanmıştı. Vadedilen yükleme hızını size sunuyorlar mı?
100 Mbps paketindeyim, 86 Mbps hız alıyorum yani vaad edilen hızı alıyorum. Fakat hizmeti alamıyorum işte. Ping de bir ISS hizmeti sonuçta.
 
Son durum nedir?
Mesajınızı görmemişim. Valla büyük kazığa oturdum Ekim ayını bekliyorum. Ekim ayında taahhüdüm bitiyor iptal edeceğim. 2 senedir her ay faturayı ödüyorum mecbur. 2.interneti bağlattım evime Rüzgarnet'i hiç kullanmıyorum, her ay faturasını ödüyorum.
 

Geri
Yukarı