Ping'den dolayı oyunlara bağlanılamıyor

EgeKalee

Decapat
Daha fazla  
CS2, Dota 2, Marvel Rivals, fragpunk, Delta Force, POE2 gibi gibi Online oyunlarda ya direkt oyuna bağlanamıyorum ya da maç bulunca maça bağlanamıyorum. CS2'de bazen maça girebiliyorum 1-2 maç sonra sorun başlıyor. POE2'de bölge değiştirdiğim an network 12000ms oluyor ve oynayamıyorum. Marvel Rivals'da oyuna hiç bağlanamıyorum. Dota 2'de de CS2 gibi 1-2 maç oynadıktan sonra 600ms ping veriyor tüm serverlar ve bağlanamıyorum.

Dosya Ekleri

• bufferbloat.png
    bufferbloat.png
    309,3 KB · Görüntüleme: 49
  • speedtest.png
    speedtest.png
    35,5 KB · Görüntüleme: 43
Kablolu bağlantı mi yoksa kablosuz mu?

Kablolu bağlantı sağlıyorum. Lakin kablosuzda da bu durumu yaşıyorum.

Bufferbloat için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bir bak istersen.

Router değiştirme konusunda yardım edebilir misiniz? Nasıl yapılır nasıl seçilir gibi.

Kablolu bağlantı sağlıyorum. Lakin kablosuzda da bu durumu yaşıyorum.

Router değiştirme konusunda yardım edebilir misiniz? Nasıl yapılır nasıl seçilir gibi.
Ben alt yapı olmadığı için sim kart destekli modem kullanıyorum. Ama ping sorunu hele ki drop yemenin sebebi eminim ki ya modemin yada modem ayarların. Bende cs oynayamıyordum ping dalgalanması yüzünden. Modemi değiştirip geçtiğimde çakılı ping veriyor. Söylediğim gibi alt yapım ve sim kart modem kullandığım için pingim ortama 89-100 arası ama oyunumu oynanmayacak kadar etkilemiyor ve çatışma vs sırasında lag lanma, kasma, donma olmuyor

Yeni konular

Geri
Yukarı