Pini düzeltilmiş R5 5600 çalışmıyor

Halleyimsiii

Decapat
Daha fazla  
RAM
2x8 Corsair
Anakart
B450M 2 pro2
Eskiden ve hala 2600 kullanıyorum 2. el 5600 aldım ancak pinleri yamulttım 3 ay önce falan. Şimdi düzelttim. Görümürdekileri yani gördüklerimi kule tipi soğutucu ile taktım. CPU ez de bug LED yanıyor BIOS'u güncelledim yok. Macun kalmış biraz pinlerde 5600'de ve sokette ama 2600'de çalışıyor ancak ilk takılışta 2600'ü yanı tak çıkarda algılıyor. Algılamıyor 2-3 kere en sonda algılıyor tam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmediğin işlere el atıp çöp etmişsin. Anakartın dişi pinleride yamultmuştur o yamuk işlemci. Bir taş la 2 kuş telef etmişsin hayırlı olsun. Anakartı da satarsın bazen görmüyor işlemciyi iyi oturtun dersin alan adam sıkıntı çeker.

Bilmediğin işlere el atıp çöp etmişsin. Anakartın dişi pinleride yamultmuştur o yamuk işlemci. Bir taş la 2 kuş telef etmişsin hayırlı olsun. Anakartı da satarsın bazen görmüyor işlemciyi iyi oturtun dersin alan adam sıkıntı çeker.

Hocam sabahtan beri uğraşıyorum pinleri düzelttim içindeki termal macunları temizledim bilgisayara taktım ve şu anda işlemcim çalışıyor yani bence bilip bilmeden konuşmayalım bilmiyorsanız da yazmazsanız daha iyi olur iyi günler dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı