Pinleri eğilmiş işlemci kurtarılabilir mi?

FidelSilverhand

Decapat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7840HS , RTX 4060 8GB, 16 GB DDr5 Ram, 1 TB Samsung 980 Evo.
Meslek
2037 Cumhurbaşkanı Adayı
Arkadaşlar merak ediyorum, kopardıklarımı yok sayarsak geri bükülürse kurtulur mu?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-06-02 saat 20.19.55_b3ecf607.jpg
    161,4 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunu kurtarmak imkansıza yakın aşırı ince işcilik lazım arkadasın 2 soketi yamuldu diye cogu yer kabul etmemisti tamamen kırarsak diye.

Uğraşmaya değer bir işlemci ise çoğu düzeltilir eksikler tamamlanır, eksikleri siz tamamlayamazsınız, yapan bir yer bulacaksınız.

Hocam biz cok bilgisayarcıya gittik cogu riski alamayız dediler. Arkadaşta gitse aynı sonuç olabilir ugrasmaya degmez bence cop artık o

Hocam biz cok bilgisayarcıya gittik cogu riski alamayız dediler. Arkadaşta gitse aynı sonuç olabilir ugrasmaya degmez bence cop artık o

Ben o işlemci pinlerinin %90'ı nı kendim düzeltirim, pin ekleme işi zor, bilgisayarcının yapacağı iş değil, soket tamiri, çip değişimi yapan yerlere sormak lazım.

Uğraşmaya değer bir işlemci ise çoğu düzeltilir eksikler tamamlanır, eksikleri siz tamamlayamazsınız, yapan bir yer bulacaksınız.
Yok hocam eski laptoptan aldım canım sıkıldı diye ben vu hale getirdim

Bununla ahşap falan mı zımparaladınız nasıl bu hale geldi bu?
Evet ona benzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…