Piranha Buisness 2 Tab 9” sürümü nasıl yükseltilir?

Krmdmrz

Hectopat
Arkadaşlar eski bir tabletim var ve Android sürümü 4.0.4. Sistem güncellemesine baktığım zaman en son 2017' de var ve güncel gözüküyor. Dolayısıyla çoğu uygulama yüklenmiyor. Tableti aktif kullanmayacağım sadece SpaceDesk kuracağım. Tabletin sürümünü nasıl yükseltebilirim?
APK kurmayı denedim, yine olmadı.
Tablet modeli: Piranha Buisness 2 Tab 9”.

Son düzenleyen: Moderatör:
APK ile sürüm yükseltemezsiniz root atabilirsiniz eğer bilgisayarınız varsa. Sürümü 4.1.2 olan Note 10.1'leri Android 9 yapıyorlar bu yöntemle.

Root ile yapabilirsiniz.
Ah be, benim de eski tabletimdi. Babam bana ben sünnet olunca almıştı 2012 de.

Root ile yapabilirsiniz.
ah be, benim de eski tabletimdi. Babam bana ben sünnet olunca almıştı 2012 de.

Evet biz de o zamanlarda almıştık sanırım eski ama güzel bir makine.

APK ile sürüm yükseltemezsiniz root atabilirsiniz eğer bilgisayarınız varsa. Sürümü 4.1.2 olan Note 10.1'leri Android 9 yapıyorlar bu yöntemle.

APK derken uygulamayı APK olarak kurmayı denedim kurulmadı anlamında söylemiştim.
Evet bilgisayarım var fakat nasıl yapabilirim bir kaynak belirtebilir misiniz?

Tablet özelliklerine baktığımda 1 GB RAM ve 8 GB hafıza diyor yani en fazla Android 5.1.1 kurabilirsiniz ki o da akıcı çalışmayacaktır.

Dediğim gibi sadece spacedesk kullanmak istiyorum gereksinimleri neler emin değilim. Telefonum ile kullanıyordum ve tablet aklıma geldi işe yarayabileceğini düşündüm fakat sürüm uyuşmazlığı yüzünden kuramadım. Kurabileceğim bir sürüme yükseltebilirsem başka hiçbir şey için kullanmayacağım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…