Merhaba arkadaşlar, dün A101'den kablosuz Piranha 8851 Game Controller aldım. Titreşimi var lakin oyunlarda titreşimi açmama rağmen hiç titreştiğine şahit olmadım. Bunun bir çözümü var mı acaba?
Merhaba arkadaşlar, dün A101'den kablosuz Piranha 8851 Game Controller aldım. Titreşimi var lakin oyunlarda titreşimi açmama rağmen hiç titreştiğine şahit olmadım. Bunun bir çözümü var mı acaba?
hocam benim kol böyle değil ya. Usb kablosu ile bir aparatı takıyorum pcye , kol da ona bağlanıyor. Attığınız herhalde direkt bluethoothla bağlanan kollar için geçerli, hani kabloyla bağlantı gibi bir şey de yok benim kolda.
hocam benim kol böyle değil ya. Usb kablosu ile bir aparatı takıyorum pcye , kol da ona bağlanıyor. Attığınız herhalde direkt bluethoothla bağlanan kollar için geçerli, hani kabloyla bağlantı gibi bir şey de yok benim kolda.
Şimdi anlamadığım nokta şu sizin de kullandığınız kol benimki gibi ise bir önceki attığım yazıdaki fotoğraftaki aparatla mı çalışıyor sizinki de ? öyleyse neden gerek olsun ki ayrıyetten attığınız linkteki aparattan , PC'de var bluethooth onu mu soruyorsunuz bir de anlamadım. Kolun attığım resimdeki olan aparatıyla kullanıyorum sorun olmadan zaten ama sadece o titreşim şeyini halledebilmek için linkte attığınızdan mı almam gerekiyor
Şimdi anlamadığım nokta şu sizin de kullandığınız kol benimki gibi ise bir önceki attığım yazıdaki fotoğraftaki aparatla mı çalışıyor sizinki de? Öyleyse neden gerek olsun ki ayriyeten attığınız linkteki aparattan, PC'de var bluethooth onu mu soruyorsunuz bir de anlamadım. Kolun attığım resimdeki olan aparatıyla kullanıyorum sorun olmadan zaten ama sadece o titreşim şeyini halledebilmek için linkte attığınızdan mı almam gerekiyor
Hayır hocam o aparat bende yok ben Bluetooth ile oynuyorum. 2.4GHz aparat varsa Bluetooth ile oynayamazsınız sanırım. Kolunuzun Bluetooth desteği var mı?
Sadece 2.4 GHz wireless diyor hocam bluetooth yok sanırım ama ben bu aparatla sorunsuz bir şekilde kablosuz oynuyorum ama bu titreşim olayını çözemeyecem sanırım bugün ilk açtıgımda random titreşti ama ne ile alakalı olduğunu bilmiyorum.
Sadece 2.4 GHz Wireless diyor hocam Bluetooth yok sanırım ama ben bu aparatla sorunsuz bir şekilde kablosuz oynuyorum ama bu titreşim olayını çözemeyeceğim sanırım bugün ilk açtıgımda random titreşti ama ne ile alakalı olduğunu bilmiyorum.