Piri Reis Üniversitesi mekatronik bölümü

tavşansever

Kilopat
Yer
Erzincan
Daha fazla  
Merhabalar, öncelikle şu anki hedefim gemilerde elektro teknik zabiti olarak çalışmak. Normalde direkt olarak elektro teknik zabiti yeterliliği veren hiçbir üniversite yok piri reis üniversitesi dışında. Yani bu bölümden mezun olmayanların 4 sene elektrik elektro mühendisliği okuyup üzerine kurs almaları gerekiyor. Bu bölümden mezun olup zabit olan biriyle konuştum ve derece yaptığı için gemide uzakyol işi bulmasının çok kolay olduğunu söyledi. Ayrıca işin içinde deli paralar olduğunu da ekledi (para için yapmıyorum zaten denizi seviyorum.) Bölüm hakkında bilgisi olan var mı?

Bölüm hakkında bir bilgim yok fakat denizcilikle ilgili bir şey istiyorsan Piri Reis Üni. bunun için iyi bir tercih olur.

Bölüm hakkında bir bilgim yok fakat denizcilikle ilgili bir şey istiyorsan Piri Reis Üni. bunun için iyi bir tercih olur.
Hocam zaten elektro teknik zabiti yeterliliği veren tek üniversite burası. Ayrıca can kurtaran, ilk yardım gibi yanlış bilmiyorsam yaklaşık 18 civarı belge veriliyormuş. Bunların çoğu kurslarda verilmiyor ya da çok pahalı.
Yok mu bilgisi olan?
Güncel.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı