irealdemirkann Centipat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #1 Piyano öğrenmek istiyorum ancak piyano alacak param yok. Ondan dolayı bilgisayarda uygulamalar üzerinden öğrenebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2023
Piyano öğrenmek istiyorum ancak piyano alacak param yok. Ondan dolayı bilgisayarda uygulamalar üzerinden öğrenebilir miyim?
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 23 Nisan 2023 #2 irealdemirkann dedi: Piyano öğrenmek istiyorum ancak piyano alacak param yok. Ondan dolayı bilgisayarda uygulamalar üzerinden öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Pratik yapmadan iyi çalamazsınız. Bu her müzik aleti için geçerli.
irealdemirkann dedi: Piyano öğrenmek istiyorum ancak piyano alacak param yok. Ondan dolayı bilgisayarda uygulamalar üzerinden öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Pratik yapmadan iyi çalamazsınız. Bu her müzik aleti için geçerli.
5 590736 Hectopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 2.555 Makaleler 1 Çözümler 26 23 Nisan 2023 #3 Öğrenirsin ama yarım yamalak öğrenirsin.
Sailaner Kilopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 7 23 Nisan 2023 #4 Öğrenemezsiniz. Piyanonun tuşlarına basışınızın sertliği bile sesi etkilerken sanaldan asla bir müzik aleti öğrenemezsiniz.
Öğrenemezsiniz. Piyanonun tuşlarına basışınızın sertliği bile sesi etkilerken sanaldan asla bir müzik aleti öğrenemezsiniz.