Piyasada ekran kartı yok

Cml1905

Hectopat
Arkadaşlar selam. Piyasada ekran kartı yok malum. Benim PC toplamam lazım. Aklımdaki sistem için ileride ucuzlarsa 2060 var. Ama sımdılık ileride pişman olmamak için RX 550 alacağım. Yani fiyat anlamında pişman olmamak için çünkü RX 550 ucuz bir kart. İlerdeki kartı da düşünerekten bir sistem önerir misiniz lütfen?

RTX önemli mi senin için?

Nasıl yani
Arkadaşlar selam. Piyasada ekran kartı yok malum. Benim PC toplamam lazım. Aklımdaki sistem için ileride ucuzlarsa 2060 var. Ama sımdılık ileride pişman olmamak için RX 550 alacağım. Yani fiyat anlamında pişman olmamak için çünkü RX 550 ucuz bir kart. İlerdeki kartı da düşünerekten bir sistem önerir misiniz lütfen?

İşlemciyi i5 9400F olarak karar verdim render için kullanacagımdan bu mantıklı olur diye düşündüm.

Nasıl yani

İşlemciyi i5 9400F olarak karar verdim render için kullanacagımdan bu mantıklı olur diye düşündüm.
Sakın almayın i5 10400F varken. Sistem toplama konusu açın arkadaşlarımız yardımcı olsunlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı