Piyasadaki en iyi bilgisayar?

KaradutVeCeviz

Hectopat
Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Fiyat aralığı farketmez. Sizce piyasadaki en iyi (masaüstü ve dizüstü) bilgisayar hangisi?

Seri üretim ROG Tytan cg8890 olabilir, fiyatı 15000TL civarı. Ben olsam mevsres'in dediği gibi 2 tane ARES II alırım(crossfire yaparım), kalan 7000 TL'yi diğer bileşenlere harcarım.

Yani aralık versem çok az üstünde daha iyisi oluyor. Siz önerin ben onlardan bakacaktım. Meşgul etme gibi bir gayem yoktu kusura bakmayın.

Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Fiyat aralığı farketmez. Sizce piyasadaki en iyi (masaüstü ve dizüstü) bilgisayar hangisi?
Area-51
yaklasık 14.000-15.000 arası bir fiyatı var

en iyisi suan bu eger kendin toplarsan bunun kat kat iyisinide toplarsın bunda benim bildigim tek işlemci var
artık cift islemci soketli ana kartlar cıktı turkiyede yok yurt dısından özel siparis veriliyor ve 32 adet ram yuvası olan ana kartlar 3 ekran kartı takılan ana kartlar var kendine göre dizersin 25.000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…