M MertDo Decapat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 574 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #1 Planet Crafter'ı bitirmek üzereyim. Hatta bitirdim, suyunu çıkarıyorum. Oyunun tadı tamağımda kaldı şimdiden. Benzeri oyun tavsiyeleriniz var mıdır?
Planet Crafter'ı bitirmek üzereyim. Hatta bitirdim, suyunu çıkarıyorum. Oyunun tadı tamağımda kaldı şimdiden. Benzeri oyun tavsiyeleriniz var mıdır?
Kaan Adem Denge Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 606 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nilüfer, Bursa , Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #2 Oyun daha bitmedi nasıl bitirmek üzereydiniz acaba? Şaka bir yana bulabildiniz mi benzeri bir oyun bende arayıştayım.
Oyun daha bitmedi nasıl bitirmek üzereydiniz acaba? Şaka bir yana bulabildiniz mi benzeri bir oyun bende arayıştayım.
M MertDo Decapat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 574 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #3 Kaan Adem Denge dedi: Oyun daha bitmedi nasıl bitirmek üzereydiniz acaba? Şaka bir yana bulabildiniz mi benzeri bir oyun bende arayıştayım. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey kalmadı hocam, içerik bitti. Volcano güncellemesi ile geri döndüm sıfırdan. Özetle, alternatif bulamadığım için baştan başladım.
Kaan Adem Denge dedi: Oyun daha bitmedi nasıl bitirmek üzereydiniz acaba? Şaka bir yana bulabildiniz mi benzeri bir oyun bende arayıştayım. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey kalmadı hocam, içerik bitti. Volcano güncellemesi ile geri döndüm sıfırdan. Özetle, alternatif bulamadığım için baştan başladım.
Kaan Adem Denge Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 606 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nilüfer, Bursa , Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #4 MertDo dedi: Yapacak bir şey kalmadı hocam, içerik bitti. Volcano güncellemesi ile geri döndüm sıfırdan. Özetle, alternatif bulamadığım için baştan başladım. Genişletmek için tıkla... Bende o güncelleme ile başlamaya karar verdim önce ki gün, başlamadan bir bakayım yazılıp çizilen bir şey var mı forumlarda dedim ve senin konuyu gördüm. Biz yine baştan devam ya o zaman.
MertDo dedi: Yapacak bir şey kalmadı hocam, içerik bitti. Volcano güncellemesi ile geri döndüm sıfırdan. Özetle, alternatif bulamadığım için baştan başladım. Genişletmek için tıkla... Bende o güncelleme ile başlamaya karar verdim önce ki gün, başlamadan bir bakayım yazılıp çizilen bir şey var mı forumlarda dedim ve senin konuyu gördüm. Biz yine baştan devam ya o zaman.