Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.682 Çözümler 35 Yer Cheyenne 4 Nisan 2023 #1 Merhaba, Oyun hakkında bilgi sahibi olan birisi var mı? Alınır mı sizce? Aydınlatırsanız sevinirim. https://store.steampowered.com/app/1262240/Plants_vs_Zombies_Battle_for_Neighborville/
Merhaba, Oyun hakkında bilgi sahibi olan birisi var mı? Alınır mı sizce? Aydınlatırsanız sevinirim. https://store.steampowered.com/app/1262240/Plants_vs_Zombies_Battle_for_Neighborville/
TT Learch Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 149 Çözümler 4 4 Nisan 2023 #2 Oyuncusu yok denecek kadar az anlık 317 oyuncusu olduğunu görüyorum. Vereceğiniz 40 liraya değer mi tartışılır ancak ben olsam almazdım.
Oyuncusu yok denecek kadar az anlık 317 oyuncusu olduğunu görüyorum. Vereceğiniz 40 liraya değer mi tartışılır ancak ben olsam almazdım.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.682 Çözümler 35 Yer Cheyenne 4 Nisan 2023 #3 TT Learch dedi: Oyuncusu yok denecek kadar az anlık 317 oyuncusu olduğunu görüyorum. Vereceğiniz 40 liraya değer mi tartışılır ancak ben olsam almazdım. Genişletmek için tıkla... Singleplayer oynanmıyor mu?
TT Learch dedi: Oyuncusu yok denecek kadar az anlık 317 oyuncusu olduğunu görüyorum. Vereceğiniz 40 liraya değer mi tartışılır ancak ben olsam almazdım. Genişletmek için tıkla... Singleplayer oynanmıyor mu?
TT Learch Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 149 Çözümler 4 4 Nisan 2023 #4 Oynanıyor tabii ama tek başınıza zombie rock çakması bir oyun oynuyormuşsunuz gibi eğer gam Pass'iniz varsa deneyimleyin kendiniz karar verin.
Oynanıyor tabii ama tek başınıza zombie rock çakması bir oyun oynuyormuşsunuz gibi eğer gam Pass'iniz varsa deneyimleyin kendiniz karar verin.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.682 Çözümler 35 Yer Cheyenne 4 Nisan 2023 #5 TT Learch dedi: Oynanıyor tabii ama tek başınıza zombie rock çakması bir oyun oynuyormuşsunuz gibi eğer gam Pass'iniz varsa deneyimleyin kendiniz karar verin. Genişletmek için tıkla... Game Pass'e sahip değilim maalesef.
TT Learch dedi: Oynanıyor tabii ama tek başınıza zombie rock çakması bir oyun oynuyormuşsunuz gibi eğer gam Pass'iniz varsa deneyimleyin kendiniz karar verin. Genişletmek için tıkla... Game Pass'e sahip değilim maalesef.