lavanta Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 1.163 Çözümler 3 Yer Ankara Bugün 15:04 #1 Biraz saçma gelebilir konu başlığı ancak aldığım plastik kelepçeleri bağlarken kilitleyemedim bir türlü. YouTube videolarına baktım ama olmadı. Biraz sıkıyorum ancak kilitlenmiyorlar. Nereyi atlıyorum sizce? Teşekkürler.
Biraz saçma gelebilir konu başlığı ancak aldığım plastik kelepçeleri bağlarken kilitleyemedim bir türlü. YouTube videolarına baktım ama olmadı. Biraz sıkıyorum ancak kilitlenmiyorlar. Nereyi atlıyorum sizce? Teşekkürler.
Çözüm Motionless IN White Bugün 15:07 Kilitleyemediyseniz muhtemelen bir diğer yüzüyle yapmanız lazım. Kelepçenin tek bir yönü kilitlenebiliyor.
Kilitleyemediyseniz muhtemelen bir diğer yüzüyle yapmanız lazım. Kelepçenin tek bir yönü kilitlenebiliyor.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.785 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... Bugün 15:07 #2 Kilitleyemediyseniz muhtemelen bir diğer yüzüyle yapmanız lazım. Kelepçenin tek bir yönü kilitlenebiliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Kilitleyemediyseniz muhtemelen bir diğer yüzüyle yapmanız lazım. Kelepçenin tek bir yönü kilitlenebiliyor.
KS KS lavanta Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 1.163 Çözümler 3 Yer Ankara Bugün 17:41 #3 Motionless IN White dedi: Kilitleyemediyseniz muhtemelen bir diğer yüzüyle yapmanız lazım. Kelepçenin tek bir yönü kilitlenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Motionless IN White dedi: Kilitleyemediyseniz muhtemelen bir diğer yüzüyle yapmanız lazım. Kelepçenin tek bir yönü kilitlenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş. Teşekkürler.