Plat elodan nasıl çıkılır?

Emperor4231

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Konya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit
Meslek
Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor
Takım arkadaşı bulup 5 girerseniz daha hızlı yükselebilirsiniz. CS:GO'da işe yarıyor.

JönTürkizm

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4090 ti i9 14700k 32 gb 4200 mhz m3.ssd 128 tb
Hocam o elolarda daha çok top oynanır ama bence sup lanede ustalaşın veya morgana jungle gibi kanser çarlar deneyebilirsiniz.

Kalsto

Centipat
Mid ile plat elodan nasıl çıkabilirim?
Jungle pre bulun, en mantıklı çözümlerden bir tanesi bu. Eğer preniz yoksa da maalesef elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Hocam o elolarda daha çok top oynanır ama bence sup lanede ustalaşın veya morgana jungle gibi kanser çarlar deneyebilirsiniz.
Sup lane derken support'tan mı bahsediyorsunuz? Support TR server'ında bence oynanması gereken en son koridor. Oyunu kazanıp kazanmamanız yanınızdaki ADC'ye bağlı. Sırf ADC yüzünden kaç tane maç kaybettiğimi sayamadım bile.

JönTürkizm

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4090 ti i9 14700k 32 gb 4200 mhz m3.ssd 128 tb
Jungle pre bulun, en mantıklı çözümlerden bir tanesi bu. Eğer preniz yoksa da maalesef elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Sup lane derken support'tan mı bahsediyorsunuz? Support TR server'ında bence oynanması gereken en son koridor. Oyunu kazanıp kazanmamanız yanınızdaki ADC'ye bağlı. Sırf ADC yüzünden kaç tane maç kaybettiğimi sayamadım bile.
Hocam plat olduğu için iyi adcler geliyorlar gibi bir önyargıyla yaklaştım.

Kalsto

Centipat
Hocam plat olduğu için iyi adcler geliyorlar gibi bir önyargıyla yaklaştım.
Hocam ben genellikle Altın 2 - Altın 1 civarında takılıyordum eskiden. 5 maçımın 2'sinde iyi ADC geliyordu o da tamamen şansıma bağlı, bazen hiç gelmiyordu. Artık sıkıldım ve Jungle'a geçtim. En sonunda baktım bu da olmuyor, Mid'e geçtim.

KS
KS
W

WololoTR

Decapat
Daha fazla  
Top lane 1 yıldır sürekli gücünden düşüyor, her yamada adc ye çok deli bufflar geliyor artık neredeyse imkansız hale geldi top lane.

Yukarı