limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2017 #1 Plati.ru güvenlidir, benim aldıklarıma göre. Aldıklarımı şöyle atıyım, kalsın. Biri güvenilir değil mi dedi?
Plati.ru güvenlidir, benim aldıklarıma göre. Aldıklarımı şöyle atıyım, kalsın. Biri güvenilir değil mi dedi?
Ertugrul_Serenli Kilopat Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 27 14 Ocak 2017 #2 Güvenilir değil, oyun yüklediğinde truva atı virüsü bulaşıyor ve virüsü temizlediğinde oyun siliniyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2017
Güvenilir değil, oyun yüklediğinde truva atı virüsü bulaşıyor ve virüsü temizlediğinde oyun siliniyor.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.448 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2017 #3 Hocam şu random AK-47 paketinden ne çıktı size? Ve kaç TL ödediniz?
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2017 #4 3.30TL odedim STATRAK AK47 ELİTE BUİLD FACTORY NEW dustu. Almanı tavsiye etmem ki benim ki sadece şanstı hani. Son düzenleme: 14 Ocak 2017
3.30TL odedim STATRAK AK47 ELİTE BUİLD FACTORY NEW dustu. Almanı tavsiye etmem ki benim ki sadece şanstı hani.
Barangmr Hectopat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 57 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2017 #5 Ertuğrul serenli yanlış söylüyor, güvenilir. Abime Star Wars Battlefront'lu hesap aldım. Kendime Rainbow Six Siege aldım, çok güzel bir site. Eğer bir sorunun olursa satıcıya söylüyorsun hemen sana yeni hesap veriyor ama bence Royal Seller'dan al. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2017
Ertuğrul serenli yanlış söylüyor, güvenilir. Abime Star Wars Battlefront'lu hesap aldım. Kendime Rainbow Six Siege aldım, çok güzel bir site. Eğer bir sorunun olursa satıcıya söylüyorsun hemen sana yeni hesap veriyor ama bence Royal Seller'dan al.
Heiwa Kilopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 646 16 Nisan 2017 #6 limoon dedi: Plati.ru güvenlidir, benim aldıklarıma göre. Aldıklarımı şöyle atıyım, kalsın. Biri güvenilir değil mi dedi? Eki Görüntüle 209893 Genişletmek için tıkla... Tam bu konuyu açtıktan sonra bunu gördüm. Random keyden ne çıktı? Ve ne kadar ödediniz?
limoon dedi: Plati.ru güvenlidir, benim aldıklarıma göre. Aldıklarımı şöyle atıyım, kalsın. Biri güvenilir değil mi dedi? Eki Görüntüle 209893 Genişletmek için tıkla... Tam bu konuyu açtıktan sonra bunu gördüm. Random keyden ne çıktı? Ve ne kadar ödediniz?
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2017 #7 Genellike kötü oyunlar. Random Keyden.
madenci8080 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 631 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2017 #8 1.5 Dolara 50'ye yakın Minecraft hesabı gönderdiler. En başta 1 tane gelsede bozuk çıktığı için 50 tane daha hesap gönderdi. (Artık oynamıyorum )
1.5 Dolara 50'ye yakın Minecraft hesabı gönderdiler. En başta 1 tane gelsede bozuk çıktığı için 50 tane daha hesap gönderdi. (Artık oynamıyorum )
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.319 Makaleler 7 Çözümler 31 16 Nisan 2017 #9 Ertugrul_Serenli dedi: güvenilir değil oyun yüklediğinde truva atı virüsü bulaşıyor ve virüsü temizlediğinde oyun siliniyor Genişletmek için tıkla... Gerçekten böyle bir şeyi yazmış olamaz değil mi? Sen plati.ru dan hesap alıyorsun. Bir şey indirmiyorsun ki. Kriz geçiriyorum valla.
Ertugrul_Serenli dedi: güvenilir değil oyun yüklediğinde truva atı virüsü bulaşıyor ve virüsü temizlediğinde oyun siliniyor Genişletmek için tıkla... Gerçekten böyle bir şeyi yazmış olamaz değil mi? Sen plati.ru dan hesap alıyorsun. Bir şey indirmiyorsun ki. Kriz geçiriyorum valla.
F FlameoN Megapat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 610 Çözümler 3 16 Nisan 2017 #10 limoon dedi: 3.30TL odedim STATRAK AK47 ELİTE BUİLD FACTORY NEW dustu. Almanı tavsiye etmem ki benim ki sadece şanstı hani. Genişletmek için tıkla... Sitede baktımda adam baya bişey anlatmış anlamadım. Aldığında silah sana nasıl geliyor ve neden tavsiye etmiyosun?
limoon dedi: 3.30TL odedim STATRAK AK47 ELİTE BUİLD FACTORY NEW dustu. Almanı tavsiye etmem ki benim ki sadece şanstı hani. Genişletmek için tıkla... Sitede baktımda adam baya bişey anlatmış anlamadım. Aldığında silah sana nasıl geliyor ve neden tavsiye etmiyosun?