ozekinci ozekinci Hectopat Katılım 23 Şubat 2014 Mesajlar 46 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Teknoloji Tutkunu 15 Mayıs 2014 #41 Aldığım ürün Windows 8.1 Pro lisansı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. 2 aydır sorunsuz kullanıyorum ve güncellemeleri otomatik yapıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2014
Aldığım ürün Windows 8.1 Pro lisansı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. 2 aydır sorunsuz kullanıyorum ve güncellemeleri otomatik yapıyor.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2014 #42 Konuyu dağıtmayalım farklı sorularınız için farklı konular açın.
H.Can Hectopat Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 3 Yer Ankara, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2014 #43 Berke Kan dedi: Konuyu dağıtmayalım farklı sorularınız için farklı konular açın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa soru nasıl soracağım? Zaten telefondan giriyorum şahsa özel arkadaşın konu ile geçmişi var.
Berke Kan dedi: Konuyu dağıtmayalım farklı sorularınız için farklı konular açın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa soru nasıl soracağım? Zaten telefondan giriyorum şahsa özel arkadaşın konu ile geçmişi var.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2014 #44 Özel mesaj yok şu anda. Sonuç olarak Plati.RU sağlam bir sitedir. Fakat satıcının sertifikalı olmasına dikkat edin. Diğer sorularınız için farklı konular açın.
Özel mesaj yok şu anda. Sonuç olarak Plati.RU sağlam bir sitedir. Fakat satıcının sertifikalı olmasına dikkat edin. Diğer sorularınız için farklı konular açın.