Plati.ru'dan alınan Origin hesabının bilgilerini değiştirmek

Orada Spintiresı Rusya fiyatı üstünden almış sen GTA 5 + BF1 i 30 TL ye kapatmışsın Rusyada'da fiyatları bu değil benim de Plati.ru dan alışverişlerim oluyor ama senin yaptığının en basit adı hırsızlık malını gönül rahatlığı ile alıp kullanmak hırsızlık ürünü olduğunu bilmene rağmen. Bir de bunlar yetinmeyip bununla övünüyorsun 300 TL ye alanları da mantıksız görüyorsun. Sen ucuza oyun almıyorsun bunu kafan almıyor sen hırsızdan, onun hırsız olduğunu bilerek mal alıyorsun. Şu iki oyun insan onurundan daha kıymetli olmamalı başka bir şey demiyorum.

Bilmeyenler için tekrar söyleyeyim BF1 i aylık 12 TL'ye yanında FİFA 17 dahil 50 tane daha oyunla oynama imkanı veriyor Origin.
Tamam sen 300TL ver oyuna ben vermiyorum, vermek zorunda da değilim. Umrumda da değil kimin ne düşündüğü.
DİPNOT: Hesabı kullanan insanlar zaten geri alabilirler hesaplarını. İletişime geçerler Origin ile ve Rockstar Games ile her türlü hesap sahibi geri alabilir.

Son düzenleme:
Tamam sen 300TL ver oyuna ben vermiyorum, vermek zorunda da değilim. Umrumda da değil kimin ne düşündüğü.
DİPNOT: Hesabı kullanan insanlar zaten geri alabilirler hesaplarını. İletişime geçerler Origin ile ve Rockstar Games ile her türlü hesap sahibi geri alabilir.
Tamam sen devam et çalıntı kart işine ne diyim hatta direkt deep web den al kendin gir bu işe. Bu kadar vicdanen rahatsan yarın öbürgün birine helal , haram muhabbeti yaparsan aklında olsun. Korsan oyunu bile anlarım şu çalıntı hesap çalıntı kredi kartları ile milleti rahatça soymayı anlayamam.
Seninde kredi kartını veya oyun hesabını ileride patlatırlarsa belki anlarsın ne yaptığını.

Tamam sen devam et çalıntı kart işine ne diyim hatta direkt deep web den al kendin gir bu işe. Bu kadar vicdanen rahatsan yarın öbürgün birine helal , haram muhabbeti yaparsan aklında olsun. Korsan oyunu bile anlarım şu çalıntı hesap çalıntı kredi kartları ile milleti rahatça soymayı anlayamam.
Seninde kredi kartını veya oyun hesabını ileride patlatırlarsa belki anlarsın ne yaptığını.
Kredi kartı kullanmıyorum. Kullanmayı da düşünmüyorum.

Şunun adı hırsızlık inanamıyorum gerçekten. Maddi imkanım yok diyen varda kardeşim paran yoksa oynamayacaksın o oyunu, kim bilir belki hakkıyla alan adamın hesabını çalıp sana satıyorlar sizde pişkin pişkin alıyorsunuz. Bu işin mahşeri var, ama gerçi bu işi yapan adamın o umurunda olmaz herhalde bravo devam!

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı