Plati.ru'dan Battlefield 3 alınır mı?

Hydro2K

Kilopat
Yer
Antalya
Plati.ru'da gezinirken Battlefield 3 almak istedim, key olarak satan yerler var (Region Free Key imiş) 2.11 dolara yani aşağı yukarı 14 TL gibi bir fiyat karşıma çıktı. Gayet uygun bir fiyat sizce alınır mı görüşleriniz neler?

Not: Hesap olarak değil key olarak alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır ben hesap ve key almıştım bir sıkıntı çıkmamıştı eğer sıkıntı yaşarsanız sastıcı ile konuşun hemen ilgileniyorlar.

Alınır ve satıcıya sor çalışmazsa değiştirebilir miyim diye.

Key olduğu için sorun olmaz. Hesap olarak kimse birşey almasın aynı hesaba günde on kişi bağlanıyor.

Battlefield 3 biraz eski ama hala idare eder vakit geçirmek açısından eğer bu fiyatlara BF4 bulabiliyorsanız onu almanızı tavsiye ediyorum ikisinide oynamış biri olarak daha geniş güzel haritalar ve silahlar var.

peki bir sorum daha olacak ben buna benzer bir şey yaşadım ödemeyi ininal ile yapacağım, başka bir sitede parayı çekip kartı reddettiği oldu ve 12 tl boşa gitti bunun bir daha başıma gelmesini istemiyorum.

Key olduğu için sorun olmaz. Hesap olarak kimse birşey almasın aynı hesaba günde on kişi bağlanıyor.
Satıcıya ve verdiği hesaba göre değişiyor. Bazen şansın varsa düzgün bir hesap bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…