Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.615 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2019 #1 Plati.ru'dan hesap iadesi bekliyorum iade onaylanırsa İninal parayı aktarabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2019
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.169 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Aralık 2019 #2 Hayır, plati.ru hediye kodu olarak geri verilir. Aynı ürünü tekrardan alabilirsiniz o hediye koduyla sanırsam.
Hayır, plati.ru hediye kodu olarak geri verilir. Aynı ürünü tekrardan alabilirsiniz o hediye koduyla sanırsam.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.615 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2019 #3 kaane dedi: Hayır, plati.ru hediye kodu olarak geri verilir. Aynı ürünü tekrardan alabilirsiniz o hediye koduyla sanırsam. Genişletmek için tıkla... İninala aktarmak istiyordum ne yapacam çalıntı hesap diye iade ediyorum zaten.
kaane dedi: Hayır, plati.ru hediye kodu olarak geri verilir. Aynı ürünü tekrardan alabilirsiniz o hediye koduyla sanırsam. Genişletmek için tıkla... İninala aktarmak istiyordum ne yapacam çalıntı hesap diye iade ediyorum zaten.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.169 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Aralık 2019 #4 Barisgzl1 dedi: İninala aktarmak istiyordum ne yapacam çalıntı hesap diye iade ediyorum zaten. Genişletmek için tıkla... plati.ru'daki hesaplar zaten çalıntı Bunun bilincinde olup almalıydınız. İninal karta iade olmuyor maalesef.
Barisgzl1 dedi: İninala aktarmak istiyordum ne yapacam çalıntı hesap diye iade ediyorum zaten. Genişletmek için tıkla... plati.ru'daki hesaplar zaten çalıntı Bunun bilincinde olup almalıydınız. İninal karta iade olmuyor maalesef.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.615 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2019 #5 kaane dedi: plati.ru'daki hesaplar zaten çalıntı Bunun bilincinde olup almalıydınız. İninal karta iade olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Düzgün bi oyun keyfi yok sürekli biri giriyor beni atıyor. Ne yapabilirim o zaman satıcı daha iadeyi görmedi mesajı silebilirim yada başka nasıl kulana bilirim o parayı gift kartta.
kaane dedi: plati.ru'daki hesaplar zaten çalıntı Bunun bilincinde olup almalıydınız. İninal karta iade olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Düzgün bi oyun keyfi yok sürekli biri giriyor beni atıyor. Ne yapabilirim o zaman satıcı daha iadeyi görmedi mesajı silebilirim yada başka nasıl kulana bilirim o parayı gift kartta.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.169 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Aralık 2019 #6 Barisgzl1 dedi: Düzgün bi oyun keyfi yok sürekli biri giriyor beni atıyor. Genişletmek için tıkla... plati.ru üzerinden farklı ürünler satın alabilirsiniz aynı fiyatta olan
Barisgzl1 dedi: Düzgün bi oyun keyfi yok sürekli biri giriyor beni atıyor. Genişletmek için tıkla... plati.ru üzerinden farklı ürünler satın alabilirsiniz aynı fiyatta olan
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.615 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2019 #7 kaane dedi: plati.ru üzerinden farklı ürünler satın alabilirsiniz aynı fiyatta olan Genişletmek için tıkla... Rdr2 almak istiyorum yine ama hesap olmasın ama kod desen oda türkiyede geçmiyor.
kaane dedi: plati.ru üzerinden farklı ürünler satın alabilirsiniz aynı fiyatta olan Genişletmek için tıkla... Rdr2 almak istiyorum yine ama hesap olmasın ama kod desen oda türkiyede geçmiyor.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2019 #8 Hocam hikaye modu oynuyorsanız oyuna girdikten sonra interneti kapatmanız lazım. Online için mail'i değiştirilebilen almanız gerekiyor.
Hocam hikaye modu oynuyorsanız oyuna girdikten sonra interneti kapatmanız lazım. Online için mail'i değiştirilebilen almanız gerekiyor.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.615 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2019 #9 Hüseyin42 dedi: Hocam hikaye modu oynuyorsanız oyuna girdikten sonra interneti kapatmanız lazım. Online için mail'i değiştirilebilen almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Maili değiştirilen alınca hesap sürekli bende mi kalıyor ?
Hüseyin42 dedi: Hocam hikaye modu oynuyorsanız oyuna girdikten sonra interneti kapatmanız lazım. Online için mail'i değiştirilebilen almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Maili değiştirilen alınca hesap sürekli bende mi kalıyor ?