Plati'den Steam oyunu alınır mı?

tilkihan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, malum oyun fiyatları çok fazla. Arkadaş tavsiyesiyle de Plati'den oyun attırabileceğimi öğrendim. Satıcı, Ukrayna para birimiyle oyunun parası kadar ödemeyi bizden alıp bize hangi oyunu istiyorsak atıyormuş. Bu durum hesabım için sorun oluşturur mu? Bahsi geçen satıcıyı aşağıya bırakıyorum.

Ukrayna steam

Bölge fiyatlandırmasıyla oyun almak riskli, hesabın banlanmasına yol açabilir. Ne kadar riskli olup olmadığı hakkında kimse net yorum yapamaz o yüzden ben tavsiye etmem.

Çok fazla incelemesi olmadığından + Plati'de inceleme siliniyor mu bilmiyorum belki kötü yorumları siliyordur ben de pek fikir sahibi olamıyorum. Sıkıntı çıkmıyorsa gerçekten çok işime yarardı örnek olarak NieR: Automata oyunundan baktım 18 dolara geliyor oradan alırsam oyunun fiyatı 32dolar. Bilgisi olan birisi yazsa güzel olurdu

Çok fazla incelemesi olmadığından + Plati'de inceleme siliniyor mu bilmiyorum belki kötü yorumları siliyordur ben de pek fikir sahibi olamıyorum. Sıkıntı çıkmıyorsa gerçekten çok işime yarardı örnek olarak NieR: Automata oyunundan baktım 18 dolara geliyor oradan alırsam oyunun fiyatı 32dolar. Bilgisi olan birisi yazsa güzel olurdu
Dediğim gibi hocam Steam tespit ederse hesabı banlar. Aynı durum Steam hesabının satıldığı zamanda geçerli, hesabın satıldığı tespit edilirse işlem uygulanıyor fakat edilmezse işlem uygulanmıyor. Kısacası riskli bir durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı