Platoon kol ile Forza 4 oynanır mı?

Düşün ve Bul

Decipat
Daha fazla  
Ucuz olduğu için alıyorum. Bu kol ile Forza oynayabilir miyim?

Dosya Ekleri

• 20221009_153048.jpg
    125 KB · Görüntüleme: 64
Dostum kolla Forza 4'ü çok oynadım, sonrasında direksiyona geçtim, attığın kolu tam bilmiyorum fakat eğer gaz ve fren butonu aşamalı değilse, yani içerisinde pot yoksa keyif vermeyebilir, bazı kolların içerisinde gaz fren için kullanılan tuşlar buton, sadece bastıkça gaz veriyor, diğerlerinde aşama aşama, ne kadar basarsan. Senin için bu önemli değilse alabilirsin.

Bende onu istiyorum az basayım az gitsin hani sağa cevirince hemen dönmesin galiba yine logi alacagız.

Aynen dostum en mantıklısı logi hatta F310 falan alabilirsin, içinde titreşim motoru yok diye daha ucuz.

bir deneyeceğim akşam hadi bakalım zate en fazla 1 ay dayanır.
Logitechten daha iyi sony mi alabilirim ?

40 TL'ye bence denemeye değer. O paraya cips + kola alıyorsun bitiyor. Elbette F310 daha iyidir ama tam 10 kat bütçe demek.

Fiyat konusunda haklısın dostum ama o kadar ucuz kolla joysticklerin bu kadar kullanıldığı bir oyunda 30 saat geçirdikten sonra büyük ihtimalle joysticklerin takılması kaçınılmaz olur.

Direksiyon ve pedal hissiyatını veren ne kadar basarsak o kadar gaza basan bu teknolojiyi sağlayan hangi gamepadlar var acaba?

Direksiyon ve pedal hissiyatını veren ne kadar basarsak o kadar gaza basan bu teknolojiyi sağlayan hangi gamepadlar var acaba?

Bildiğim Sony, Logitech ve Preo markası var, en ucuzu Preo'ydu zamanında, şu an fiyatları ne kadar bilmiyorum dostum. Forza gibi arcade oyunlarda direksiyon hiç keyif vermiyor çünkü 900 derece animasyonu yok, ama Gamepad'le gayet keyif veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…