Platoon PL-1550 Devre Dışı Görünüyor

Murat Koçak

Kilopat
Yer
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Platoon PL-1550 adlı fareyi kullanıyorum, Everest SGM X-7’nin tamamıyla aynısı zaten sadece marka değişi o kadar. Benim birde USB çoğaltıcım var bir sorun olduğunu zannettim ve aygıt yöneticisi içerisindeki tüm USB Hub'ları kaldırdım, ardından bilgisayarı yeniden başlattım her şey tamam fakat bu sefer farem çalışmıyor. Işığı yanıyor fakat fare devre dışı resmen, farede sorun olabileceğini merak ettiğim için TV’ye taktım gayet sorunsuz çalıştı, portta sıkıntı vardır dedim başka porta taktım olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisindeki USB Hub'ları kaldırdığınız için bilgisayar görmüyor. İşletim sisteminiz nedir? Eğer Windows 10 ise bilgisayarınızı kapatıp açınca otomatik yüklemesi gerekir. USB kablolarını tak ve bilgisayarına reset at.

Sistem geri yükleme yapabilir misiniz?
1- Kurtarma Seçenekleri'ni açın
2- Gelişmiş seçenekler penceresinde Sistem Geri Yükleme seçeneğini seçin.

3- Windows 8'i seçin.

4- İleri'ye tıklatın.

5- Dilediğiniz geri yükleme noktasını seçin ve İleri'ye tıklatın. (Bende 1 tane görünüyor ama normal bir sistemde genelde daha fazla olur)

6- Uyarıyı Evet'e tıklatarak atlayın.

Kaynak : Windows 8 Sistem Geri Yükleme - Windows 8 Forumu

Benim de aklıma geldi fakat komik bir şekilde bilgisayarın şifresini hatırlamıyorum, açarken PIN kodu giriyordum.
Bilgisayarın şifresini kırmayı başardım, sistem geri yükleme noktasını seçince hiçbir geri yükleme noktası olmadığını söylüyor.
Bilgisayarın şifresini kırdmı ve açtım, sistem geri yüklemesini yapacaktım fakat herhangi bir geri yükleme seçeneği yok.
Konu Çözüldü! Bilgisayarıma format attım ve herşey düzeldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…