C cinar489 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #1 Bir kere aktif yaptım kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
OneChip Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #2 cinar489 dedi: Bir kere aktif yaptım kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam kapatılmıyor. Bir de bu play points avantajlı bir olay. Neden kapatmak istiyorsunuz ki? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2025
cinar489 dedi: Bir kere aktif yaptım kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam kapatılmıyor. Bir de bu play points avantajlı bir olay. Neden kapatmak istiyorsunuz ki?
Mc_Tuto Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 623 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Türkiye 17 Ocak 2025 #3 Yanlış bilgi cinar489 dedi: Bir kere aktif yaptım kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kapatılmıyor.
cinar489 dedi: Bir kere aktif yaptım kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kapatılmıyor.
OneChip Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #4 cinar489 dedi: Bir kere aktif yaptım kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu arada öğrendim. Play Store'da Play Point alanına gelin. Sağ üstte bulunan üç noktaya basın. Yardım bölümüne girin. "Google Play Points'ten ayrılma" seçeneğine basın. Alttaki "Onayla" butonuna basın. Bu şekilde çıkacaksınız.
cinar489 dedi: Bir kere aktif yaptım kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu arada öğrendim. Play Store'da Play Point alanına gelin. Sağ üstte bulunan üç noktaya basın. Yardım bölümüne girin. "Google Play Points'ten ayrılma" seçeneğine basın. Alttaki "Onayla" butonuna basın. Bu şekilde çıkacaksınız.