L1fer1o Kilopat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben PUBG Lite'ı yüklemek için Hesap ayarlarından VPN aracılığı ile konumumu ABD yaptım ancak hala PUBG Lite öğesini kullanamıyorum.Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2019
Merhaba arkadaşlar. Ben PUBG Lite'ı yüklemek için Hesap ayarlarından VPN aracılığı ile konumumu ABD yaptım ancak hala PUBG Lite öğesini kullanamıyorum.Yardım eder misiniz?
E erendemir Hectopat Katılım 12 Nisan 2018 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2019 #2 Google Play Store'da ülke değiştirme nasıl yapılır? Bu şekilde yaptıktan sonra göremiyorsan belki ABD de yayınlanmamıştır farklı bir ülkede dene.
Google Play Store'da ülke değiştirme nasıl yapılır? Bu şekilde yaptıktan sonra göremiyorsan belki ABD de yayınlanmamıştır farklı bir ülkede dene.
S smncgzr Megapat Katılım 12 Aralık 2013 Mesajlar 113 2 Ağustos 2019 #3 Burada Google Play Store ülke değiştirme detaylı olarak anlatılmış Google Play Store Ülke Değiştirme