Play Store'da “Uygulama bölgenizde kullanılamıyor” hatası

Daha fazla  
Bazı uygulamalari indiremiyorum benim Play Store'da. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Eğer çözümü yoksa bildiğiniz güvenilir APK sistemi ya da uygula ismi var mı tavsiye ediceginiz?

Bendede Aynı sorun var. Play Store da sağ üstten profilinize basın Ayarlara gidin ve Hakkında menüsüne tıklayın. En altta Cihaz Sertifikalı Değil diyorsa Cihazınızın test edilmiş yeni bir cihazla değiştirilmesi gerekiyor.

Bendede Aynı sorun var. Play Store da sağ üstten profilinize basın Ayarlara gidin ve Hakkında menüsüne tıklayın. En altta Cihaz Sertifikalı Değil diyorsa Cihazınızın test edilmiş yeni bir cihazla değiştirilmesi gerekiyor.

Aurora Store'da cihaz kandırması yapabiliyorsunuz. Huawei telefonu LG olarak gösterme falan. Denemenizi tavsiye ederim.

Bende de aynı sorun var. Play Store da sağ üstten profilinize basın ayarlara gidin ve hakkında menüsüne tıklayın. En altta cihaz sertifikalı değil diyorsa cihazınızın test edilmiş yeni bir cihazla değiştirilmesi gerekiyor.

Daha çok konumla alakalı olduğunu düşünüyorum VPN filan denedim olmadı.

Apkpure üzerinden direkt APK indirebilirsin ya da farklı bir Play Store versiyonu olan Aurora Store'u da deneyebilirsin.

Teşekkür ederim tavsiyen için seçenek olarak aklımda tutucagim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı