Selosdesee Femtopat Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #1 Ben telefondan Play Store'den Bedrock Minecraft almıştım. Bu Minecraft'ı PC ile oynama şansım var mıdır?
Ben telefondan Play Store'den Bedrock Minecraft almıştım. Bu Minecraft'ı PC ile oynama şansım var mıdır?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.520 Makaleler 2 Çözümler 1.604 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #2 Hayır, oynayamazsın. Emülatörle belki , onun da iyi çalışacağı meçhul.
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #3 Bluestacks gibi emülatörlerle oynarsın anca. Onun dışı Bilgisayarlardan bı tane daha satın alman gerek Microsoft Store'dan veya Resmi siteden.
Bluestacks gibi emülatörlerle oynarsın anca. Onun dışı Bilgisayarlardan bı tane daha satın alman gerek Microsoft Store'dan veya Resmi siteden.
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 722 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2025 #4 Selosdesee dedi: Ben telefondan Play Store'den Bedrock Minecraft almıştım. Bu Minecraft'ı PC ile oynama şansım var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır o telefon için geçerli oluyor PC de ayrı alıyorsun. İstediğin bedrocksa PC'de de Bedrock satılıyor.
Selosdesee dedi: Ben telefondan Play Store'den Bedrock Minecraft almıştım. Bu Minecraft'ı PC ile oynama şansım var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır o telefon için geçerli oluyor PC de ayrı alıyorsun. İstediğin bedrocksa PC'de de Bedrock satılıyor.