Rehber Play Store'dan uygulamaların beta programına nasıl girilir?

İşletim sistemi
Android
Aslında fixlediklerine tam emin olamayız bence. Ben çok fazla yenilemiştim katılmak için. Bazıları 3-5 denemede buluyor.

Maalesef hem telefondan hem bilgisayardan 100-200 defa denedim. Özellikle de forumlarda tekrardan arattım konuyu, bilmediğim bir detay mı var diye. Tek yazan detay, Play Store'da şu anda aktif olan hesap hangi hesapsa o hesapla giriş yapmak gerekiyormuş. Öyle de denedim, olmadı. Sonrasında farklı hesaplardan denedim, gene olmadı. En sonunda pes ettim :D Yine de paylaştığın yararlı bilgiler için teşekkür ederim.

Maalesef hem telefondan hem bilgisayardan 100-200 defa denedim. Özellikle de forumlarda tekrardan arattım konuyu, bilmediğim bir detay mı var diye. Tek yazan detay, Play Store'da şu anda aktif olan hesap hangi hesapsa o hesapla giriş yapmak gerekiyormuş. Öyle de denedim, olmadı. Sonrasında farklı hesaplardan denedim, gene olmadı. En sonunda pes ettim :D Yine de paylaştığın yararlı bilgiler için teşekkür ederim.
Rica ederim. Birkaç saat sonra veya 1-2 sonra tekrar dener misiniz hocam? 100-200'e rağmen bile gelmemiş olabilir çünkü sadece rastgele olan bir şey.

Rica ederim. Birkaç saat sonra veya 1-2 sonra tekrar dener misiniz hocam? 100-200'e rağmen bile gelmemiş olabilir çünkü sadece rastgele olan bir şey.

Şaka gibi, şimdi oldu ama tıklayınca uygulamaya atmadı maalesef. Bence olasılığı arttırmak açısından şu dört detay gerçekten çok önemli:
  1. Google Play'de aktif olan hesapla giriş yapmak.
  2. Google Etkinliğimdeki'deki web ve uygulama etkinliği'ni açmak ve tekrar denemek olmazsa sonrasında etkinlik geçmişini silmek.
  3. Tarayıcı geçmişini temizlemek.
  4. İşlemleri kolaylaştırmak için autoclicker kullanmak.

@Lastshoots evet, autoclicker etki edebilir ama dikkat etmekte fayda var. Geldiği zaman da kaybolmasın.

Bir de uygulamanın açılmasına gerek yok. "Become a tester" butonu gelince tıklayın, tester olmanız yeterli. Sonra zaten Play Store'u açıp WhatsApp'ın sayfasına girin, aşağıda beta kullanıcısı olduğunuz yazar.

@Lastshoots evet, autoclicker etki edebilir ama dikkat etmekte fayda var. Geldiği zaman da kaybolmasın.

Bir de uygulamanın açılmasına gerek yok. "become a tester" butonu gelince tıklayın, tester olmanız yeterli. Sonra zaten Play Store'u açıp WhatsApp'ın sayfasına girin, aşağıda beta kullanıcısı olduğunuz yazar.

PC'den açtım linki belki onunla alakalı olabilir, Play Store'da beta kullanıcısı hala dolu şeklinde gözüküyor.

Hocam tekrardan çok teşekkür ederim, vallahi çok faydalı konular paylaşıyorsun. Yapabildim ben de sonunda. Umarım hak ettiğin değeri görürsün.

Dosya Ekleri

• Wp Beta.png
    Wp Beta.png
    213,6 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
PC'den açtım linki belki onunla alakalı olabilir, Play Store'da beta kullanıcısı hala dolu şeklinde gözüküyor.

Hocam tekrardan çok teşekkür ederim, vallahi çok faydalı konular paylaşıyorsun. Yapabildim ben de sonunda. Umarım hak ettiğin değeri görürsün.
Estağfirullah hocam 😅 İşinize yaradıysa ne mutlu. Yalnız WhatsApp'ın beta sürümünde bug olabiliyor, sık sık sohbet yedeği alırsanız iyi olur. Hayırlı olsun.

Bir de uygulamanın açılmasına gerek yok. "Become a tester" butonu gelince tıklayın, tester olmanız yeterli. Sonra zaten Play Store'u açıp WhatsApp'ın sayfasına girin, aşağıda beta kullanıcısı olduğunuz yazar.

Peki butona tıkladıktan sonra Play Store'da bir değişiklik olmazsa ne yapmalıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar denediniz mi? Ayrıca tester olduğunuzu doğrulayan ekran geldi mi tarayıcıda?
Denedim. Onaylandığına dair bir ibare gelmedi.

Güncelleme: Butona bastıktan sonra yeniden form gönderimi işlemini onayla yazısı çıkacak sayfayı yenilerken. Yenilemeye devam edin olacaktır.
wpb.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı