Playboi carti'nin yeni albümünü nasıl buldunuz?

berat0089

Centipat
Daha fazla  
Playboi cartinin yeni albümünü nasıl buldunuz? mid olduğunu düşünenler olmuş, bence sonradan değer görecek WRL'de olduğu gibi. En iyi şarkı bana göre c*c*ine nose ve ayrıca kendrick lamar ne alaka?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendrıck guzeldı normalde dınlemem pek sevmem, cok az skıpledıgım sarkı oldu o da sarkı kotu oldugu ıcın degıl dıgerlerıne merak ettıklerıme bakmak ıcın, 24 songs olsaydı keske.

Kendrıck guzeldı normalde dınlemem pek sevmem, cok az skıpledıgım sarkı oldu o da sarkı kotu oldugu ıcın degıl dıgerlerıne merak ettıklerıme bakmak ıcın, 24 songs olsaydı keske.

Benim de skiplediğim çok olmadı bazıları birbirlerine benzediği için skipledim 24 songsu dinlemedim o yüzden bilmiyorum ama Deluxe ile geleceğini aklından geçirme.

Puanım 7 oldu. WLR bence daha iyiydi. The Weekend dinlemesem de rather lie favori parçam oldu. Kendrick carti gibi birinin müzik tipine uymuyor beğenemedim. Evilj0rdanın introsu daha kısa olabilirdi. Benim için küçük bir hayal kırıklığı oldu.

Puanım 7 oldu. Wlr bence daha iyiydi. The weekend dinlemesem de rather lie favori parçam oldu. Kendrick carti gibi birinin müzik tipine uymuyor beğenemedim. Evilj0rdanın introsu daha kısa olabilirdi. Benim için küçük bir hayal kırıklığı oldu.

Biri hiphop kültürüne uyan bir müzik yapıyor cartinin ne yaptığımı bende bilmiyorum alakasız olmuş.

Puanım 7 oldu. WLR bence daha iyiydi. The Weekend dinlemesem de rather lie favori parçam oldu. Kendrick carti gibi birinin müzik tipine uymuyor beğenemedim. Evilj0rdanın introsu daha kısa olabilirdi. Benim için küçük bir hayal kırıklığı oldu.
İntro uzun değil bence

Olm siz bence objektif bakamıyonuz konuya. Mojo JoJo'daki adibleri sevmeyeni hadi anlarım ki bence mojo JoJo kendrick adlibleri olmadan bir şeye benzemezdi. Açın dinleyin kendrick olmayan leak versiyonları, bu versiyon kat kat daha iyi. Good Credit'de felaket bir uyum var lan. Kendrick ne alaka diyen adam objektif değildir ve farklı yerleriyle dinlemiştir şarkıları abi. kendrickin rap yaparken cartinin vibe yakalaması falan felaket dope. Good Credit albümün en iyilerinden.

Olm siz bence objektif bakamıyonuz konuya. Mojo JoJo'daki adibleri sevmeyeni hadi anlarım ki bence mojo JoJo kendrick adlibleri olmadan bir şeye benzemezdi. Açın dinleyin kendrick olmayan leak versiyonları, bu versiyon kat kat daha iyi. Good Credit'de felaket bir uyum var lan. Kendrick ne alaka diyen adam objektif değildir ve farklı yerleriyle dinlemiştir şarkıları abi. Kendrickin rap yaparken cartinin vibe yakalaması falan felaket dope. Good credit albümün en iyilerinden.

Kendrıck'ı normalde dınlemıyorum ve Drake'ı sevıyorum ama kesınlıkle kendrıckın oldugu sarkılar gecılecek sarkılar degıl hiç sırıtmamıs ve harıka gıtmıs cok ıyı akıyor, dınllemesem bıle normalde hakkını vermek gerekıyor bu albumde.

Yeni konular

Geri
Yukarı