Rehber PlayStation 2 Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Hocam nereden alabilirim acaba? Oynamak istediğim çok oyun var ancak nereden alacağımı bilemiyorum.
Letgo'ya girin, çevrenizde illa satan vardır. Onları tercih edebilirsiniz. Benim tavsiyem FAT kasayı almanız olacaktır(kendim son çıkan Slim serisinden kullansam da). FAT kasanın hem dvd okuyucusu daha az bozuluyor hem de HDD takılabilme özelliği sayesinde oyunlarınızı HDD içinde depolayabilirsiniz. Tabii FreeMCBoot gibi işlemlere de ihtiyaç duyacaksınız ancak FAT kasada bu işlem rahatlıkla yapılabilir. Yakın zamana kadar en son nesil Slim cihazlarda yapılamıyordu fakat artık onlarda da yapılabiliyor.

Hocam nereden alabilirim acaba? Oynamak istediğim çok oyun var ancak nereden alacağımı bilemiyorum.
Sahibinden ya da Letgo gibi sitelerde var, Slim 7000 ya da Fat 5000 almanızı öneririm. Tercihinze göre Fat ya da Slim alabilirsiniz. Gayet değer.

Kendisini soğutmak için aliminunyum bir parçaya fanlarıyla üfleyen ayrıca termal macunu olmayan bir konsol. Vay be bende duruyor hala. Bir de bir sorum olacak, yeni çıkan modellerde ps1 donanımı kaldırıldıysa eskilerden daha güçsüz mü oluyor?

Hayır PS1 donanımı kaldırılması daha güçsüz yapmıyor, teknik özellikler felan hala aynı. Önemli farkı rehberde bahsettiğim gibi konsol PS1 oyunları enülasyon ile oynatıyor ve bu yüzden PS1 oyunlarındaki doğruluk eski modeller kadar iyi değil, bir de rehberde bazı PS2 oyunlarında destek olarak kullanıyor dedim ama bildiğim kadarıyla 2D şeyler için yardım yapıyor, ayrıca yeni model PS2 o donanıma sahip olmasa bile oyunlara performans etkisi pek yok, yani en azından öyle bir şeye rastlamadım.

Sağolun hocam konu eski ama yine de cevap verdiniz aklımda soru kalmadı çok sağolun bir de gerçekten çok iyi rehber olmuş ellerinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…