PlayStation 3 Call of Duty Black Ops III donma sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Bugün PlayStation 3'üme Call of Duty yükledim. Oyunun tüm dosyalarını kurdum ancak oyuna girdiğimde oyun oyuna başlamak için X'e basmamı söylüyor basıyorum ve ardından oyun donuyor ve hiçbir şekilde açılmıyor. Nasıl yapabilirim?
Not: PlayStation 3 Slim kırık kullanıyorum.

Bugün PlayStation 3'üme Call of Duty yükledim. Oyunun tüm dosyalarını kurdum ancak oyuna girdiğimde oyun oyuna başlamak için X'e basmamı söylüyor basıyorum ve ardından oyun donuyor ve hiçbir şekilde açılmıyor. Nasıl yapabilirim?
Forumda korsana destek yok.

Başka oyunlarda problem yoksa,muhtemel dump hatasıdır,başka bir sürüm indir.Dahada fazla uzatmayayım korsana destek yok durumu olacak şimdi uğraşamam maalesef

Ahh çok özür dilerim unutmuşum o kuralı. Herkesten çok özür diliyorum ama cevaplarınız için teşekkür ederim
Başka oyunlarda problem yoksa,muhtemel dump hatasıdır,başka bir sürüm indir.Dahada fazla uzatmayayım korsana destek yok durumu olacak şimdi uğraşamam maalesef
Başka oyunlarda sorun yok sağolun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı