Cihaz hangi model? HFW dosyasını nereden indirdin?
@Emperor4231 HFW kurulu olsa yazar sistem hakkında kısmında.
Şu konuda en üstteki resme bakın.Rehber: PS3 haricî HDD/flash bellek ile oyun nasıl oynanır?
Merhaba. Bugün PS3'te harici disk ile oyun nasıl oynarsınız bunu anlatacağım. bu işlemleri sadece HFW/CFW ile kırık makinelerde uygulayabilirsiniz. Rehberi detaylı okumanızı tavsiye ederim, dediklerimi aynen yapmanız gerekmektedir. İlk öncelik'le neden PS3 de haricî disk ile oyun oynarsınız...www.technopat.net
Bakhelenin dosyasını tanımadı veri bozuk dedi start select bastiktan sonra. Şimdi bunu deniyeceğim@TahaCann bunu dene. bide tam olarak nasıl veri bozuk hatasi veriyor? belirli bir yüzeydeye ulaşıp mı hata veriyor mesela?
![]()
Hfw kuruyorum ama kurulmayip ofw aciyorHFW'yi Update ettiğinizde gözle görülen bir şey olmaz zaten. Üstüne HEN kurabilmeniz için yol açar.
Gene 22 den sonra bi anda 100 oldu gene 4.91de acaba flashdamı sıkıntı var ?@TahaCann bunu dene. bide tam olarak nasıl veri bozuk hatasi veriyor? belirli bir yüzeydeye ulaşıp mı hata veriyor mesela?
![]()
Bugün usb deiştim falan fistan gene aynı daha yeni hdd aldım cihaza harddisksiz 26ya cikiyor gene ayni oluyor sonynin orjinal yazilimindada aynisi oluyor@TahaCann tamam HEN kurmayı dene kurulmazsa zaten HFW yok demektir. PSN giriliyse çıksın yap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.