PlayStation 3 multiMAN PS3Game gözükmüyor

barisakarsu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A15 Laptop
GPU: RTX 4050
CPU: Ryzen 7 7435HS
RAM: 16 GB
SDD: 1 TB + 512 GB
PS3 ana menüsünde bulunan oyun verilerinden baktığımda, 10'dan fazla oyun bulunuyor ama bu oyunlar ne MultiMAN'da ne de PS3 ana menüsünde yok. Sadece verisi var. Bu oyunları nasıl oynayabilirim? MultiMAN'dan baktığımda benim yüklediğim oyunların PS3_game klasörü var ama o oyunların yok, silinmiş olabilirler mi? Hiçbir şey yapmadım daha önce bir oyun silmedim. Bunları nasıl geri getirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
/dev_hdd0/game klasöründe bu oyunları bulabilirsiniz. Bu oyunlar CFW2OFW yöntemi veya pkg haline getirilen disk kalıpları olabilir, veya dijital paketlenmiş(pkg) oyunlar da olabilir. Oyun kodları farklı olabilir, dosyaların içini rastgele açıp logolarına bakarak bulmanız lazım.

/dev_hdd0/game klasöründe bu oyunları bulabilirsiniz. Bu oyunlar CFW2OFW yöntemi veya pkg haline getirilen disk kalıpları olabilir, veya dijital paketlenmiş(pkg) oyunlar da olabilir. Oyun kodları farklı olabilir, dosyaların içini rastgele açıp logolarına bakarak bulmanız lazım.

Anlamadim hocam ben çok bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Bir de şunu fark ettim MultiMAN'da gözüken oyunlara baktığımda dosyada oyunun ismi yazıyor ama diğerlerinde BCUS0599123 falan böyle bir şeyler yazıyor ve bu oyunlar MultiMAN'da gözükmüyor. Ne yapmalıyım?

Silinen oyunların dosyaları kalabiliyor veya farklı oyunlar datalarını birden fazla klasöre dağıtabiliyor. İkinci el aldıysanız onlardan kalmış olabilir veya oyun yüklettiyseniz aynı şey geçerli olabilir.
İkinci el aldım evet ama bu oyunları geri yükleme şansım yok mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı