NotMirrow1905 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #1 Merhaba Sony PS4'e desteği ne zaman kesecek bilginiz var mı? Eğer keserse ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2025
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.173 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #2 NotMirrow1905 dedi: Merhaba Sony PS4'e desteği ne zaman kesecek bilginiz var mı? Eğer keserse ne olur? Genişletmek için tıkla... keserse aynı Playstation 3 de olduğu gibi PS4 e oyun çıkmayacak, Plus desteğini de çekerler diye düşünüyorum. PS4 den oynayan baya fazla kişi var bu arada hemen desteği çekeceklerini düşünmüyorum bir 5 senesi daha var bence bu arada zaten PS4 e çok fazla oyun çıkmamaya başladı zaten. Çıkanlarda da PS5 de ki gibi iyi performans alınmıyor.
NotMirrow1905 dedi: Merhaba Sony PS4'e desteği ne zaman kesecek bilginiz var mı? Eğer keserse ne olur? Genişletmek için tıkla... keserse aynı Playstation 3 de olduğu gibi PS4 e oyun çıkmayacak, Plus desteğini de çekerler diye düşünüyorum. PS4 den oynayan baya fazla kişi var bu arada hemen desteği çekeceklerini düşünmüyorum bir 5 senesi daha var bence bu arada zaten PS4 e çok fazla oyun çıkmamaya başladı zaten. Çıkanlarda da PS5 de ki gibi iyi performans alınmıyor.
G GAMOLA Decapat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 840 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #3 poyriho dedi: keserse aynı Playstation 3 de olduğu gibi PS4 e oyun çıkmayacak, Plus desteğini de çekerler diye düşünüyorum. PS4 den oynayan baya fazla kişi var bu arada hemen desteği çekeceklerini düşünmüyorum bir 5 senesi daha var bence Genişletmek için tıkla... Bence 1-2 seneye oyuncu sayısı falan dinlemez çekerler. Bazı şeyler maalesef zorla yapılır değişim için.
poyriho dedi: keserse aynı Playstation 3 de olduğu gibi PS4 e oyun çıkmayacak, Plus desteğini de çekerler diye düşünüyorum. PS4 den oynayan baya fazla kişi var bu arada hemen desteği çekeceklerini düşünmüyorum bir 5 senesi daha var bence Genişletmek için tıkla... Bence 1-2 seneye oyuncu sayısı falan dinlemez çekerler. Bazı şeyler maalesef zorla yapılır değişim için.
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.173 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #4 GAMOLA dedi: Bence 1-2 seneye oyuncu sayısı falan dinlemez çekerler. Bazı şeyler maalesef zorla yapılır değişim için. Genişletmek için tıkla... doğru hocam maalesef öyle olabilir. Hatta bence çok çok yakında PS4 ün Gta Online serverlarını da kapatacaklarını düşünüyorum.
GAMOLA dedi: Bence 1-2 seneye oyuncu sayısı falan dinlemez çekerler. Bazı şeyler maalesef zorla yapılır değişim için. Genişletmek için tıkla... doğru hocam maalesef öyle olabilir. Hatta bence çok çok yakında PS4 ün Gta Online serverlarını da kapatacaklarını düşünüyorum.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.402 Çözümler 40 Yer Edinburgh 12 Temmuz 2025 #5 2027 bence.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.468 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #6 Bir kaç yılı var.