PlayStation 4 hala alınır mı?

Makaleler
6
Daha fazla  
Birkaç ay önce 2200 TL'ye oyun için bir sistem topladım fakat oyun konusunda çok da memnun kalmadığım için satıp 2. el PlayStation 4 almayı düşünüyorum. Sizce PlayStation 4 günümüzde hala alınır mı? PlayStation 5'in çıkmasını bekle diyecek olan arkadaşlar için şunu söyleyeyim, o kadar bütçem yok. Veya PlayStation 5 çıkınca, PlayStation 4'ün fiyatları düşer mi?

Birkaç ay önce 2200 TL'ye oyun için bir sistem topladım fakat oyun konusunda çok da memnun kalmadığım için satıp 2. el PlayStation 4 almayı düşünüyorum. Sizce PlayStation 4 günümüzde hala alınır mı? PlayStation 5'in çıkmasını bekle diyecek olan arkadaşlar için şunu söyleyeyim, o kadar bütçem yok. Veya PlayStation 5 çıkınca, PlayStation 4'ün fiyatları düşer mi?
Ben birkaç yıl önce almıştım PS4 ve çok pişmanım. PS4 alıp oyun fiyatlarına o kadar para vereceğine adam akıllı bir pc toplarsın. Oyun fiyatlarına bir göz at derim.

Muhtemelen diğer ülkelerde fiyatlar düşer ama burada düşeceğini düşünmüyorum. Elimde satmak istediğim bir konsol var ağustosun başında garantiden farklı ürün gönderildi. Satabilirim istersen.
Ben birkaç yıl önce almıştım PS4 ve çok pişmanım. PS4 alıp oyun fiyatlarına o kadar para vereceğine adam akıllı bir pc toplarsın. Oyun fiyatlarına bir göz at derim.
Exclusive oyunlar için alınır.

Alınır. Fakat şu an fiyatı gereksiz pahalı ve oyun fiyatları çok daha fazla yükseldi. Oyun alamazsanız bir kenarda duran bir makineye dönüşüyor.

İkinci el 1400-1650 TL arasında fat kasa(mat olacak parlak değil) bulunabiliyor, aynı fiyata nasıl düzgün bir sistem toplanıyor çok merak ettim şuanda. PS4 hala alınır durumda, performansı çok üst düzeyde oyunlarda FPS düşmesi falan olmaz demeyeceğim çünkü düşüyor yani bu bir gerçek ama gidip 2500 TL'ye alacağın kötü bir bilgisayardan daha iyi durumda. Oyun konusuna gelirsek istersen forumlar'dan hesap kiralayıp yeni çıkan oyunları oynayabilirsin yada spotçu'ya gidersin bir oyunu alırsın sonra aldığın oyunu arada belli fark ödeyerek başka oyunla takas yaparsın. Unutmadan PS Store'da çok güzel indirimler oluyor hatta bazı oyunlar Steam'den daha ucuza alınabiliyor haberin olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı