Satıcının sen olduğunu bile bilmiyordum.Sadece o fiyata alınmaz.Kötü bişi yazmadım.Kimseye zorla bir şey satmıyorum farkındaysan alan alır ??
Satıcının sen olduğunu bile bilmiyordum.Sadece o fiyata alınmaz.Kötü bişi yazmadım.Kimseye zorla bir şey satmıyorum farkındaysan alan alır ??
bende 1tb lik modeli var harika bence slim alMerhaba, önümüzdeki yaz ayında Playstation 4 almayı düşünüyorum ama araştırmalarının sonucunda PS 4 Slim'in de olduğunu gördüm. Özellik olarak baktığımda işlemci, ekran kartı ve bellek miktarının aynı olduklarını gördüm. Tasarım olarak fark olduğunu gördüm ama çok kişi oyunlarda daha iyi performans için PS 4 Fat modelini kullan diyor. Benim kafama takılan soru şu, PS 4 Slim mi yoksa PS 4 Fat mı? İkisi arasındaki avantaj ve dezavantajları neler oluyor? Bana bunları açıklarsanız çok sevinirim.
1400 liraya şu zamanda fat kasa alınır mı sence hocam?İkiside alınabilir. Fat kullan demelerinin sebebi soğutmasının daha iyi olduğunu düşündükleri için. İki modeli de kullandım. Şu an slim modeli kullanıyorum. Isınma problemi olmuyor. Bütçene ve kafana hangisi yatarsa onu alabilirsin. Performansları aynı. Fat modelin dezavantajı üst plakanın çok çizilmesi ve çok yer kaplaması. Slim modelde tasarımı gereği çizilme durumları olmuyor ve az yer kaplıyor.
Sorunu yoksa ve temizse alınır. Yalnız oyun fiyatlarını göz önünde bulundurmak lazım.1400 liraya şu zamanda fat kasa alınır mı sence hocam?
Sorunu yoksa ve temizse alınır. Yalnız oyun fiyatlarını göz önünde bulundurmak lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.