PlayStation 4 mü, PlayStation 4 Slim mi?

PS4 Pro ile Slim farkını doğru düzgün tanımlayan olmamış aradaki farklar grafik farkı pro'da grafikler gayet güzel ve akıcı ve 4K desteği var görüntü kalitesi daha iyi ama şu anki kura bakarsak pro almaya değmez

Merhaba, önümüzdeki yaz ayında Playstation 4 almayı düşünüyorum ama araştırmalarının sonucunda PS 4 Slim'in de olduğunu gördüm. Özellik olarak baktığımda işlemci, ekran kartı ve bellek miktarının aynı olduklarını gördüm. Tasarım olarak fark olduğunu gördüm ama çok kişi oyunlarda daha iyi performans için PS 4 Fat modelini kullan diyor. Benim kafama takılan soru şu, PS 4 Slim mi yoksa PS 4 Fat mı? İkisi arasındaki avantaj ve dezavantajları neler oluyor? Bana bunları açıklarsanız çok sevinirim.
bende 1tb lik modeli var harika bence slim al

Herhangi bir performans farkı yok aralarında. Ben hem sıfır almayı düşündüğümden hem de daha estetik durduğunu düşündüğümden PS4 Slim aldım. Konsolların da amacı budur zaten. Prize takıp oynarsın. Birisi daha hızlıymış, birisi daha iyi soğuturmuş bunları düşünmezsiniz. Zaten yıllarca aynı cihazı kullanacaksınız.

Beyler bilgisayar topladım 1 sene oldu :D duygulandım şimdi.

İkiside alınabilir. Fat kullan demelerinin sebebi soğutmasının daha iyi olduğunu düşündükleri için. İki modeli de kullandım. Şu an slim modeli kullanıyorum. Isınma problemi olmuyor. Bütçene ve kafana hangisi yatarsa onu alabilirsin. Performansları aynı. Fat modelin dezavantajı üst plakanın çok çizilmesi ve çok yer kaplaması. Slim modelde tasarımı gereği çizilme durumları olmuyor ve az yer kaplıyor.
1400 liraya şu zamanda fat kasa alınır mı sence hocam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı