PlayStation 4 vs Xbox Series S

BeratCatal

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki konsolun arasında kaldım. Sizce hangi konsolu almalıyım? Elimde sıfır aldığım bir PC, var özellikleri:

Intel i5 9400F.
ASUS H310-E r. 2.
ASUS GTX 1050 Ti 4 GB.
8 GB RAM.
1TB HDD.
T3 400W kasa.
Genel özellikleri bu PC'nin. Ben PlayStation kendi özel oyunlarını çok seviyorum. Özellikle The Last of Us 2 ve Uncharted 4 oyununa bayılıyorum. Xbox'da Game Pass var ve bu PC'de de var ama PS 4'e 2-3 yıl sonra oyun çıkmamaya başlar. Buna göre de düşünün.

Arkadaşlar bu iki konsolun arasında kaldım. Sizce hangi konsolu almalıyım? Elimde sıfır aldığım bir PC, var özellikleri:

Intel i5 9400F.
ASUS H310-E r. 2.
ASUS GTX 1050 Ti 4 GB.
8 GB RAM.
1TB HDD.
T3 400W kasa.
Genel özellikleri bu PC'nin. Ben PlayStation kendi özel oyunlarını çok seviyorum. Özellikle The Last of Us 2 ve Uncharted 4 oyununa bayılıyorum. Xbox'da Game Pass var ve bu PC'de de var ama PS 4'e 2-3 yıl sonra oyun çıkmamaya başlar. Buna göre de düşünün.
Bence birkaç ay bekleyip PS5 dijital versiyonu almaya çalışın.

PS5 dijital bekleyin. 1 ay sonra geliyor. Sony 6000-6500 gibi rekabetçi bir fiyat yapacaktır Series S'e karşı. 500-1000 liraya 2.5 kat daha güçlü bir konsol almış olursunuz.

PS5 dijital bekleyin. 1 ay sonra geliyor. Sony 6000-6500 gibi rekabetçi bir fiyat yapacaktır Series S'e karşı. 500-1000 liraya 2.5 kat daha güçlü bir konsol almış olursunuz.

Hesaplara göre yüzde 30 gümrük vergisi çıkardığımız zaman 8300 TL'den kar payı vb derken 6500'e inebilir disksiz versyon da bu durumda 5500 TL olması muhtemel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı