C Cstyleee Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 122 Yer Earth 30 Ocak 2023 #11 Mogl dedi: Oynayacağınız oyuna bağlı. Ben Forza, minecraft, fortnite oynarım derseniz Xbox öneririm. Yok ben GoW, uncharted, tlou oynarım derseniz PS4 derim. Şunu da unutmamak lazım XboX ta gamepass desteği var yani oyunları çok ucuza oynamanız mümkün. Genişletmek için tıkla... Fifa 23 Mortal Kombat tarzı oyunlar
Mogl dedi: Oynayacağınız oyuna bağlı. Ben Forza, minecraft, fortnite oynarım derseniz Xbox öneririm. Yok ben GoW, uncharted, tlou oynarım derseniz PS4 derim. Şunu da unutmamak lazım XboX ta gamepass desteği var yani oyunları çok ucuza oynamanız mümkün. Genişletmek için tıkla... Fifa 23 Mortal Kombat tarzı oyunlar
Mogl Picopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 580 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Antalya 30 Ocak 2023 #12 Cstyleee dedi: Fifa 23 Mortal Kombat tarzı oyunlar Genişletmek için tıkla... Her ikisinide iki konsolda açıyor hocam. Tavsiyem Series S o halde. Çünkü Gamepass var 30TL'ye bir ay boyunca bir sürü oyun oynayabiliyorsunuz. Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox buyrun oyun listesi burada gamepass için. Mortal kombat 11 ve Fifa 21, 22 var gamepasste.
Cstyleee dedi: Fifa 23 Mortal Kombat tarzı oyunlar Genişletmek için tıkla... Her ikisinide iki konsolda açıyor hocam. Tavsiyem Series S o halde. Çünkü Gamepass var 30TL'ye bir ay boyunca bir sürü oyun oynayabiliyorsunuz. Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox buyrun oyun listesi burada gamepass için. Mortal kombat 11 ve Fifa 21, 22 var gamepasste.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 30 Ocak 2023 #13 Cstyleee dedi: Fifa 23 Mortal Kombat tarzı oyunlar Genişletmek için tıkla... Xbox Series S daha iyi olur sizin için.
Cstyleee dedi: Fifa 23 Mortal Kombat tarzı oyunlar Genişletmek için tıkla... Xbox Series S daha iyi olur sizin için.
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.899 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #14 Bazı oyunlarda ps4 düşük fps , donma sorunları veriyor. Series s daha iyi.