PlayStation 4 vs Xbox Series S

Furkanss1

Decapat
Daha fazla  
Selam değerli sosyal vatandaşları. Ben 1 aya konsol alacağım. PlayStation 4 ile Xbox Series S arasında çok kaldım. Bugune kadar hep PlayStation'um oldu ve hesabımda RDR2 ve Mortal Kombat var. İkisini de cok oynamıyorum ama Xbox'un nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum. Evimde bilgisayarım var ama uzanarak oyun oynamayı çok seviyorum ve Game Pass'in, PlayStation'dan daha iyi oyun katalogu var gibi geldi bana. Yani benim oynayacaklarım: Forza Horizon 4 veya 5 GTA 5 FIFA 26 vs. sizce hangisini almalıyım? Bu konuda beni aydınlatırsanız mutluluk duyarım.

Net olarak Series S daha iyi (güç olarak). PSdeki özel oyun takıntın yoksa Series S çok mantıklı.

Net olarak Series S daha iyi (güç olarak). PSdeki özel oyun takıntın yoksa Series S çok mantıklı.
O kadar da özel oyun bağımlısı değilim ya sadece gözüme bitane oyun batarsa onu deniyordum God of War gibi PlayStation da o yüzden özel oyun gibi bir takıntım yok

O kadar da özel oyun bağımlısı değilim ya sadece gözüme bir tane oyun batarsa onu deniyordum God of War gibi PlayStation'da o yüzden özel oyun gibi bir takıntım yok.

O zaman Series S daha mantıklı sizin için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı